"През април се случват събития извън нашия контрол, но не бива да се страхуваме. Вселената винаги работи за нас и иска да ни покаже правилния път!" Това са думи на Ники Момчева, гост в подкаста ни "Малки разговори", която се занимава с психология, астропсихология и себепознание. И ако някога сте имали нужда от индивидуална aстро консултация, чудили сте се могат ли наистина звездите да предопределят живота на хората - със сигурност сте попадали на съветите, които тя дава, позната повече като Astro Guide

Април месец дойде с наситеност от астрологични явления – ретрограден Меркурий, новолуние и слънчево затъмнение, а като капак, всичко това е в огнения знак на Овена. "Най-шантавият, странен, див и луд месец. Аз мисля, че след април месец нищо няма да е същото!" - споделя Ники. Къде е поставен месецът около небесните тела и защо му даваме тези символики и значения?

Последвайте ни в канала в YouTube.
Слушайте и в Спотифай.

"БЪДИ АВТЕНТИЧЕН. СЛЕДВАЙ СОБСТВЕНАТА СИ ИСТИНА. НЕ ДЪЛЖИШ НА НИКОГО НИЩО" 

Ники Момчева се занимава с астрология от много години, а по това я запалва баща й, който се интересувал от астрология, звезди и йога. Изоставя корпоративната си кариера, за да се отдаде на това, което припознава повече като свое и я кара да свети - овтвътре!

"Винаги съм си задавала върпосите какъв е смисълът на живота и защо ми се случва нещо. И докато се опитвах да разбера по-добре себе си, тръгнах по пътя на астрологията. Имам интерес към всичко окултно, езотерично, астропсихология и други."

"ЗОДИЯТА НЕ Е ТОВА, КОЕТО СМЕ, А ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕМ!"

Наталната карта е пътят на душата и тя показва какво сме избрали да развиваме в живота и с какъв ресурс идваме. Всяко заложено нещо може да бъде проявено в по-висока или по-ниска вибрация. Именно за това й помагат астропсихологическите анализи, които тя обожава да прави. С тях навлиза в дълбокото и успява да помогне на хората да открият истинския си път, мисията и силните си страни.

"Мисията на всеки човек е да бъде себе си, да живее през собствената си истина. Още от детството всичко започва да ни влияе. Луната олицетворява майката, а Сатурн и Слънцето - бащата. Тези модели на влияние от родовата система можем да видим чрез астрологията. И ако имаме желание да ги променим - едно от най-трудните неща, но и нещо,което ще ни направи много щастливи!"

Снимка: Евгений Милов

АПРИЛ Е ЛУД МЕСЕЦ, НАСИТЕН С АСТРО СЪБИТИЯ, НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЛИЧНАТА ВОЛЯ!

"Ние сме отговорни за изборите, които правим. Април може да е супер интензивен и променящ и ще е такъв дори за хората, които ще се опитат да стоят на едно място. Няма да им се получи. На 20 март започна новата астрологична година с енергията на Овена, която говори за ново начало и трансформация. С новата астро година обаче влязохме в коридора на затъмненията."

Коридорите на затъмненията са обвити в мистика и сякаш плашат много хора. Всъщност това е така, докато не научим малко повече за тях. 

"Те са специални, защото по време на затъмнение, винаги нещо приключва и започва новото. Вселената поема нещата в свои ръце и буквално може да преобърне и намести всичко. Случват се събития извън нашия контрол, но не бива да се страхуваме. Вселената винаги работи за нас и иска да ни покаже правилния път."

От 2 април ретроградният Меркурий ще внесе смут в живота ни, движейки се през знака на Овен, до 25 април.

РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ ОБЪКВА ПЛАНОВЕ, ТЕХНИКА И ПЪТУВАНИЯ 

"Всичко, което е планирано, по време на ретрограден Меркурий, може да бъде объркано. Има стационарна фаза преди самия ретрограден период, така че всичко може да тръгне извън план и преди конкретната дата. "

Това е период, в който ще кипим от идеи, така че периодът е перфектен за поставянето на ясни цели и обмисляне на стратегия и ясен план. Но ако искаме да имаме успешно развитие, не трябва да бързаме", казва Ники.

Какво трябва да знаят хората, родени през април, и кои са планетите, които могат да ни помогнат да открием нашето истинско призвание - вижте във видеото. 

Още интересно видеосъдържание гледайте на LADYZONE.TV