Меркурий е ретрограден в Овен. Не е изключено през 2024 година аспектът да превърне по-лабилните хора в неконтролируеми в отношенията им спрямо околните до степен на словесна агресия и нападателно поведение. Говорят, без да обмислят, а в годината на Сатурн ще си платят за натрупаната негативна карма заради факта, че  нараняват със своите действия и приказки. Редно е да не демонстрират собственото си величие, като работят за преодоляването на тези качества. 

1 април 2024 г.

Куинконс  Меркурий - Венера 

Заради инатливата номерологична вибрация, заложена в календарния ден, и заради влиянието на аспекта от всички нас се изисква да преценяваме думите си, за да не си създадем проблеми в личните и деловите отношения. Не бива сами да рушим стабилността и разбирателството в живота си. 

2 април 2024 г.

Квадратура Слънце - Луна 

Колебливата и отстъпчива номерологична вибрация, заложена в календарния ден, и влиянието на аспекта са причина да се справяме, стига да имаме желание, с трудни начинания или себеизява. Този факт не бива да ни депресира, защото имаме силата и уменията да надмогваме трудностите и да сбъдваме мечтите си, а ако желанието липсва, можем да изчакаме следващия ден.    

3 април 2024 г.

Квадратура Луна - Меркурий 

Заради номерологичната вибрация, подтикваща към общуване, заложена в календарния ден, съчетана с аспекта, при мнозина  психиката става неочаквано лабилна. Ако някой ги засегне, без да се замислят, го заливат с целия си сарказъм, ирония, дори и със злост, което води след себе си само неприятности и им печели неприятели, но никой не им е виновен заради неподходящите познанства. 

4 април 2024 г.

Секстил Слънце - Луна 

Номерологичната вибрацията на трудности и кармична разплата, заложена в календарния ден, и влиянието на аспекта помагат не само заради амбицията, а и чрез благотворното влияние на звездите да осъществяваме желанията си. Радваме се на обичта на околните, които също ни подкрепят.

 

5 април 2024 г.

Куинконс Луна - Меркурий 

Променливата номерологична вибрация, заложена в календарния ден, заедно с аспекта е причина родените в деня да са силно    повлияни от лунните цикли и затова настроенията им са променливи, което оказва пагубно влияние върху отношенията им с околните. Грубо приказливи са, особено когато им се прииска да  кажат и това, което не трябва. Вредите от необмислените им думи могат да са много сериозни. 

6 април 2024 г.

Куинконс Слънце - Юпитер 

Въпреки номерологичната вибрация на стабилност и хармония, заложена в календарния ден, повлияна  и от аспекта, сте склонни да се подчинявате лесно. В състояние сте да изпълните всяка разпоредена ви задача, но продължителното ви занимание с рутинна работа заличава собствената ви индивидуалност и ви лишава от собствена воля до степен на отчаяние при по-лабилните сред вас и потъване в лапите на депресията. 

7 април 2024 г.

Съвпад Луна - Венера 

Номерологичната вибрация на анализ и умение да боравите с думите си, заложена в календарния ден, повлиян и от аспекта, ви позволява да наложите спокойствие там, където сте. В този ден общуването е лесно и с удоволствие. Идеални  събеседници сте.