Време е за финал в "Dancing Stars" - след броени часове ще научим кой е големият победител в танцовото шоу по bTV. Тежката дума довечера отново ще има журито, като четиримата гостуваха в "Тази сутрин", за да споделят вълнуващи подробности.

"Зрителите трябва да очакват чудеса!", категорична е Галена Великова.

"Тази вечер финалистите ще танцуват фюжън, фрийстайл, шоуденс - ще използват всичките си знания и умения, които са научили през тези три месеца и половина", допълни тя.

"Кой ще спечели - това зависи от публиката. Тя ще има крайната, тежка дума", каза Франциска Йорданова.

"Ние бяхме при всяка една от двойките и им казахме кой танц смятаме, че ще бъде печеливш за тях", каза Илиана Раева.

"Имаме четири много добри финалистки, като всички са много различни", сподели Томаш Папкала.

"За мен много важни неща са усетът към музиката и да не бъркаш ритъма. От огромно значение е  пресъздаването на чувствата на лицето и в движенията на тялото. Да докоснеш наистина този, който те гледа", каза Илиана Раева.

"Психиката е от най-важното нещо. Първо, да те гледа цялата държава. Второ, четирима съдии да те гледат всеки път под лупа", каза Галена Великова.

"Винаги съм толерирала повече тези, които не могат толкова. Много по-строга бях към тези, които могат", категорична е Илиана Раева.

"Две неща трябва да се случат – да спечелиш публиката и да имаш перфектната техника. Тогава имаме шампион!", каза Томаш Папкала.

"Когато видите, че всички сме на крака заедно с публиката, тогава знаете, че този, който е танцува, е направил всичко на ниво", каза Илиана Раева.

"Аз очаквам да ми настръхне всичко по тяло", сподели Франциска Йорданова.

"Аз и Натали бих взела, не само DARA" – така отговори Илиана Раева на въпроса дали би взела певицата в националния отбор по художествена гимнастика.

Вижте какво още споделиха от журито на "Dancing Stars" във видеото най-горе.