Живеем в 21 век, но все още на някои места се счита за признак на полова слабост, ако един мъж не успее да създаде мъжки наследник. Достатъчно е обаче да погледнем хората в този списък, за да се убедим, че това не е така. Погледнете само Скалата – почти 2 метра мъж, близо 120 килограма мускули, но има три дъщери и днес използва всяка свободна минута, за да прекарва време с най-малките, без изобщо да се притеснява, че някой ще го приеме за по-малко мъжествен.

Тук сме ви подбрали няколко актьори, символ на силата и мъжествеността, които са ставали бащи по няколко пъти, но никога не на момче.

1. Скалата

Снимка: Getty Images

Дуейн Джонсън, известен като Скалата, е един от най-обичаните кечисти. След това актьорът се захвана с кино и днес е най-високоплатеният актьор на света.

Скалата има 3 дъщери от два брака.

Снимка: Getty Images

Симон, най-голямата дъщеря на актьора, е на 19 години. Майка ѝ е първата му съпруга Дани Гарсия. Скалата има и още две деца от втория си брак с Лорън Хашиян – 3 и 5-годишните Джасмин и Тиана.

2. Брус Уилис

Снимка: Getty Images

През 1988 г. излиза филмът „Умирай трудно“, който се превръща в абсолютен хит, а покрай него актьорът Брус Уилис става най-обичаният екшън актьор. Уилис участва още в екшъните „Петият елемент“, „Армагедон“ и всички продължения на „Умирай трудно“.

Той е баща на 5 момичета.

Снимка: Getty Images

Най-известната холивудска двойка на 80-те години са Брус Уилис и Деми Мур. Двамата имат общо три деца, като и трите са момичета – Румър на 32, Скаут на 29 и Талюла на 27. През 2009 г. актьорът се ожени повторно, за модела Ема Хеминг, която му роди още две момичета – Мейбъл, която сега е на 9 и Евелин, която е на 5.

3. Мат Деймън

Снимка: Getty Images

Мат Деймън получи възможността да изиграе ролята на втория най-известен таен агент в литературата след Джеймс Бонд – Джейсън Борн от романите на Робърт Лъдлъм.

Мат има 3 момичета.

Изабела е на 14 години, Джия на 12, а най-малката му дъщеря Стела е на 10. И трите момичета са родени от Лусиана Баросо, за която Мат Деймън е женен от 2005 г.

4. Джейми Фокс

Снимка: Getty Images

Той раздава правосъдие в хита „Джанго без окови“ и всява ужас в расистите от южните щати. Джейми Фокс е едва третият чернокож актьор с награда „Оскар“ – за ролята си като великия Рей Чарлс.

Въпреки, че никога не се е женил, Джейми Фокс е баща на 2 момичета.

Снимка: Getty Images

Моделът Корин Фокс е първата дъщеря на актьора. Тя е на 27 години. Следващата му дъщеря, от друга майка, се ражда през 2009 г. Нейното име е Аналис.

5. Сидни Поатие

Снимка: Getty Images

Той е една от най-големите живи легенди на Холивуд. Не само защото е на 94 години и е сред последните останали актьори от Златната ера на Холивуд, но и защото е първият чернокож актьор с „Оскар“ за главна роля.

Сидни Поатие е баща на 6 момичета.

Снимка: Getty Images

Той има четири дъщери от първия си брак за Хуанита Харди – Памела, Бевърли, Джина и Шери. Както и още две дъщери от настоящия си брак с актрисата Джоана Шимкус – Аника и Сидни. Най-малката му дъщеря, която носи името на баща си, е на 47 години.

6. Райън Гослинг

Снимка: Getty Images

Райън Гослинг е един от най-големите сексимволи в киното и телевизията. Той участва в продължението на класиката „Блейд Рънър“ и влезе в ролята на първия човек, стъпил на Луната за филма „Първият човек“.

Гослинг има 2 дъщери.

Райън Гослинг и съпругата му Ева Мендес са родители на малките Аманда и Есмералда. Момичетата са на 5 и 6 години.

7. Крис Рок

Снимка: Getty Images

Рок е известен преди всичко с комедийните си роли, но миналата година взе участие в четвъртия сезон на сериала „Фарго“, където играеше ролята на безпощаден гангстер.

Крис Рок има 2 момичета.

Снимка: Getty Images

Актьорът беше женен за актрисата Малак Камптън от 1996 г. до 2016 г. и за това време двамата успяха да създадат две деца - момиченца. По-малкото дете се казва Захара и е на 16 години, а по-голямото е кръстено Лола и е на 18 години.