На 9 юли близки, приятели и колеги на актрисата Лорина Ламбурова ще се съберат заедно, за да послушат и изпеят песни в нейна памет. Вечерта в памет на отишлата си преждевременно певица и актриса ще бъде с участието на Алек Алексиев, Владимир Ампов-Графа и Стефан Вълдобрев. Специалнаа звезда на вечерта ще бъде джаз певицата Камелия Тодорова.

Ще се включат и музикантите участвали в групата на Лорина - Ross’N’Lorina - Росен Пенчев, Галин Динев, Влади Михайлов, Иван Гатев, Калин Жечев и Тодор Бакърджиев. Участие в музикалната вечер в памет на Лорина Камбурова ще вземат още The Science, Елица Алексиева, както и други нейни колеги и приятели. 

Събитието ще бъде в бар кино "Кабана" в София. 

Българската актриса Лорина Камбурова, позната на зрителите на bTV от сериала „Скъпи наследници“,  почина в Москва след усложнения заради вирусна пневмония. Лорина беше само на 30 години. Тя е била приета в болница точно около премиерата на филма "Любов и чудовища", който излезе в Русия.

Нейни приятели и колеги реагираха веднага с емоционални постове на неприятната новина. 

„Усмивке... Къде тръгна Лори... Рано е, рано! Рана остави в нас и не ще се тя затвори. Искам да се събудя от този сън веднага! Бог да я прости... лудетина, талант, кълбо от огън, което не се спираше пред нищо, готова да научи всичко за да бъде по-добра!“ – написа тогава Орлин Павлов.