Снимка, на която целува ръката на баща си, е една от любимите в Инстаграм на певицата Есил Дюран. Почитта и уважението към родителите са особено важни за нея.

Само когато има чисти отношения с майка си и баща си, тя приема и себе си за успешен човек. 

Синът й обаче е този, който я научава на още повече обич към животните. След като кученцето им Тоби умира, именно той успява да я накара да си вземат друго, при това от приют. 

"Накара ме да разбера, че да имаш домашен любимец не е като да имаш най-прекрасната диамантена брошка на ревера си. Ти не го взимаш, за да го показваш на хората, а да му спасиш душичката. Това е най-хубавото, което научих през последните 15 години."

Снимка: Евгений Милов

За да поддържа добрия си външен вид, два пъти седмично Есил Дюран  ходи на електро-мускулна стимулация. С тези тренировки  се чувства по-добре и когато е на сцената. 

Тя често споделя постове със съвети за грижа и за външността, и за вътрешния свят.

"Ако ти се чувстваш на 25, може да се държиш като на 25. Не виждам какъв е проблемът. Често ми пишат в постове в Инстаграм - Есил е чудесна, поддържана, интелигентна, обаче вече ме дразни как се прави на 25-годишна. Добре, на 100-годишна ли да се правя?"

Снимка: Евгений Милов

Годините обаче приема и по друг начин - чрез рождените си дни. Преди години певицата намразила този личен празник. 

Докато учила в Консерваторията, й се случва най-тъжният рожден ден. Купила бонбони, но нямало нито един човек, когото да почерпи. 

Как обаче от сълзите, изплакала в този ден, се стига до най-топлото и радостно празнуване - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.