Има хора, които те карат да се усмихнеш и с които е лесно да вярваш, че животът е приветлив. Бесте Сабри, репортер на bTV Новините, е един от тях. 

Поканихме я във видео рубриката ни "Твоите 5 в Инстаграм", за да разберем кои за нея са снимките с най-интересни и смислени истории. И тя ни ги показа точно така, както сме свикнали да я виждаме на екрана - енергично, с усмивка и хъс.

Вижте как във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Сред любимите й кадри в Инстаграм е снимка от 78-ия рожден ден на дядо й. 

"Това е човек, когото страшно много уважавам и обичам. Той е отдал целия си съзанателен живот на това да бъде начален учител. Бих го нарекла човек енциклопедия. Знам, че винаги когато искам да избягам от забързания начин на живот града, мога да се настаня при него на село и да остана колкото искам."

Снимка: Евгений Милов

През 2021 Бесте Сабри се включи с директен репортаж от ковид отделението в болница "Света Анна" в София. 

"Доста хора играеха руска рулетка и за съжаление попадаха на такива места. Исках да покажа, че като се ваксинират, като спазват мерките и си останат вкъщи, в по-голяма част от времето има как да се пазят."

Какво общо има Шотландия с живота й, коя е малката животинка, способна винаги да оправи настроението й и още любими нейни кадри и истории - гледайте във видеото. 

Още интересно видео съдържани гледайте на LADYZONETV.