"Тази чанта ми е твърде малка!" - споделя откровено Есил Дюран, докато специално за Ladyzone показва какво носи в красивата си синя чанта. Избрала е точно този модел, защото подхожда изключително много на страхотния й тоалет. 

Дамската чанта е истинска вселена и крие своите тайни. Показваме ви много такива във видео поредицата "В чантата на...". 

Какви са тайните на Есил Дюран - вижте във видеото

Снимка: Евгений Милов

 

"Пристрастена съм към ароматите. Няма да ви казвам колко са на брой в къщи. Колкото и голяма да е опаковката, и колкото и малка да е чантата ми, аз винаги нося" - споделя ни Есил, докато изважда красив парфюм от чантата си. 

Това не е единствената козметика, която носи със себе си. Какви продукти ползва още, за да е чаровна и фотогенична по всяко време на деня - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Признава, че рядко носи кеш, но задължително в чантата си има...  конец за зъби. 

"Много е важно това. Може случайно да отида на обяд или вечеря, а с тези салати, арабските, как ще продължа после да говоря?!" 

Красотата и талантът винаги са вървели ръка за ръка за жената, която с еднаква лекота изпълнява парчета както от поп фолка, така и от джаза. А когато гласът е важен за кариерата ти, трябва да се грижиш за него. 

"Хомеопатрични хапчета за глас! Винаги, във всяка чанта имам такива. Смуча ги през час, особено когато предишната вечер съм пяла повече."

Снимка: Евгений Милов

Към какво още е пристрастена и винаги носи в чантата си - вижте във видеото. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.