Първата снимка, която си прави след операцията за премахване на гръдни импланти, е сред любимите 5 в Инстаграм на Нели Георгиева, създател на групата (без)Опасна красота. 

Знаете ли как изглежда спукан имплант, изваден от женски гърди? Ако не - вижте във видеото. 

"Твърде вероятно е оставил сериозни щети върху моята физика, защото от тогава са минали 2 г., а аз продължвам да полагам сериозни грижи за здравето си. Това спукване се беше случило в гаранционен срок", разказва ни Нели. 

Снимка: Евгений Милов

Сред любимите й кадри в Инстаграм обаче е този, на който е без импланти и по бански. Имала ли е притеснение как ще изглежда? Разбира се. Но признава, че единственото, което е почувствала, било облекчение. 

Снимка: Евгений Милов

Нели Георгиева казва за себе си, че е жертва на пластичната хирургия. Има 5 ринопластики, маха гръдните си импланти след 8 г. мъка, започва да губи зъбите си след неправилно сложени естетични коронки.

Мисията на Нели е да информира жените по подробно за всичко, свързано с опасности, потенциално усложнения, възможности и друго по темата пластична хирургия, интервенции, продукти за красота и др. А всъщност всички ние искаме да сме красиви, с повече чар, млади и харизматични? Но нека е по безопасен начин!

Как изглежда Нели, когато е забравила комплексите и е останала само по себе си и червена ябълка - гледайте във видеото. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV