Когато трябва да държи в ръце любимото си нещо, Биляна Савова държи... дъщеря си. "Можех да я държа в двете си ръце, даже в джоба си да я сложа" - споделя ни тя за  снимка с Белослава, която показва за рубриката ни "Твоите 5 в Инстаграм". 

Тя има и още една дъщеря Бианка, а трите заедно скоро са си направили еднакви татуировки - магарешки бодил. 

Как Биляна Савова, създател на фондация "МС - Мога сам", отговори на предизвикателството ни да сподели любимите си 5 снимки в Инстаграм - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

"Да балансирам камъни е мое любимо занимание. Когато се научих да го правя, това ми помогна да разбера що е то да си уверен в нещо. Ако искате да си върнете увереността - направете това."

Кадър с камъни, които се "лепят" е сред любимите на основателката на програмите "План да Бъда" / Plan to Be, 8for8 и АЗ СЪМ СЕБЕ СИ. Преди много години е диагностицирана с множествена склероза, но днес има възможността сама да помага на хора, чули това от лекарите, както и такива с други тежки диагнози, поставени от официалната медицина. 

Снимка: Евгений Милов

"Аз не съм човек, който обича да бъде сниман!" - казва Биляна, когато за 50-ия й рожден ден от списание EVA, на което е арт директор, й подаряват корица. Четирима фотографи подготвят за нея визии, които те самите имат за нея. Доверява им се безапелационно и установява, че не се притеснява от камерата, обективите по една много важна и сериозна причина. Каква е тя - вижте във видеото. 

В момента Биляна е с коса, започнала да расте преди около 10 години. Защото точно преди толкова, на път за Индия решава да обръсне цялата си коса.

Днес е с дълга, тъмна и къдрава грива. Но как е изглеждала без коса преди 10 години - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

През 2017 г. си отива майка й. В същата година живота напуска и най-добрият й приятел. Как изглежда последната къща, която той е построил и защо Биляна е снимала прозореца й?

Кой създава клипа, от който тя и плаче, и настръхва - гледайте във видеото. 

Още интересно видео съдържание - на LADYZONETV.