„Вярвам, че семейството е най-важното в живота на човек!“

Думите са на една жена - харизматична и истинска до толкова, че всеки ден да "влиза" в домовете на хората чрез ефира на bTV. Лиляна Боянова е водещ и репортер в bTV Новините и специален гост във видео рубриката ни "Твоите 5 в Инстаграм".

Снимка: Евгений Милов

Цялото гостуване гледайте във видеото. 

Лили ни допуска в профила си в социалната мрежа, където не всички имат достъп. Направила е този избор за Инстаграма си, има своя философия и отказа си да ползва Фейсбук - "Не искам повече да участвам в това състезание по щастие, обич, красота и успех". Не правим ли всички така - когато сме щастливи, сме тихи, а когато имаме нещо ценно, го споделяме с тези, които са ни близки на сърце?! 

Надникнете в пространството със снимки и истории във видеото. И нека всички сме с добри намерения. 

"Много си обичам черно-белите снимки. Тази снимка е правена от моя любим дядо Иван, който е звездичка на небето вече от няколко години. Той беше любител фотограф и най-хубавите ми спомени от детството са запечатани от него" - сантиментална е Лили и дори гласът й потреперва, докато разказва. 

Водещата на bTV Новините ни показва снимки от първата си годинка, бебето, което я прави щастлива леля, любимия мъж, с когото почива в Гърция и още. 

Всеки кадър има своя история. Всяка снимка и дума Лили пише сама - понякога с клавиатурата, друг път с чиста емоция. И, сигурни сме, може да защити всяка идея, в сърцето на която са хората. 

Снимка: Евгений Милов

„Твоите 5 в Инстаграм“ е част от видео поредицата LADYZONETV, в която може да намерите интересно, авторско видео съдържание. 

Снимка: Евгений Милов

Цялото гостуване гледайте във видеото. 

ОЩЕ ОТ ВИДЕО РУБРИКАТА