Почти всеки ден четем новини за това как изкуственият интелект помага на хората, като изпълнява различни задачи вместо тях: от писане на дисертации до невероятно точни прогнози за бизнес планове, но как се намесва той в човешките взаимоотношения?

  • Любовно късметче за 29 февруари: За единственото нещо, от което се нуждаеш
  • Смайващата реакция на Екатерина, когато разбра, че Ергенът иска 6 деца (ВИДЕО)
  • Любовно късметче за 28 февруари: За обичта, която подрежда всичко в живота
  • Защо Ергенът Алек Младенов иска да има 6 деца (ВИДЕО)
  • "Да"? По-щастливи и здрави ли са женените от хората, които никога не са сключвали брак
  • Любовно късметче за 27 февруари: За силата, която дава обичта към себе си и другите
  • Любовно късметче за 26 февруари: За най-важния човек, когото трябва да промениш
  • Любовно късметче за 25 февруари: За истинското значение да си красив
  • Ирина Карабаджак от "Ергенът" 2 за секса, енергийния обмен и защо жената обича с ушите
  • Любовно късметче за 24 февруари: За запълването на самотата с друг човек или чужди емоции

Наскоро студент в пети курс е програмирал невронна мрежа в един от изкуствените интелекти, за да намери подходящо момиче за себе си. Той създава скрипт, който общува с момичета вместо него в сайтове за запознанства. Програмата сама отсява неподходящите момичета.

Изкуственият интелект, вероятно помага в ежедневната работа на хиляди хора, но когато започне да решава и личните отношения, не изглежда ли, че в тях се намесва трети човек?

Снимка: iStock

Преди изцяло да се доверите на онлайн запознанства или такива подпомогнати от изкуствен интелект, ето няколко стъпки как да накарате един мъж да се влюби:

Изненадайте го с визия

Направете си прическа или просто се подстрижете. Ако излизате на първа среща се погрижете за външния си вид. Изненадващо, мъжете все още обръщат внимание на този трик. Разбира се, не забравяйте за естествения блясък в очите, защото те издават всичко.

Добрите стари трикове

Сълзи от радост, усмивки и случайни докосвания – брилянтно! Манипулирането на емоциите е изпитан във времето инструмент за управление на мъжкото его. За да впечатлите настина мъжа, трябва да чувствате по силно – покажете емоцията, която той ви носи. Не оставяйте за себе си тези чувства. Мъжете обичат да се чувстват по-силни и това би ги накарало да се привържат повече.

Бъдете себе си

Старото клише работи. Ако след срещата, не получите съобщение или обаждане, че се радва за това, че ви е опознал, значи изобщо не ви е усетил темперамента. Характера ви не се е проявил и не сте му дали възможност да ви опознае. Тогава за какво излизате на среща?