Преди колко време вашият партньор ви изненада за последно? Или пък кога приготви вечеря вместо вас? Тези въпроси за взаимоотношенията все повече се задават от потребители в социалните мрежи. В Тик Ток се разпространи видео, което ви позволява да определите колко ви обича партньорът ви.

  • Любовно късметче за 29 февруари: За единственото нещо, от което се нуждаеш
  • Смайващата реакция на Екатерина, когато разбра, че Ергенът иска 6 деца (ВИДЕО)
  • Любовно късметче за 28 февруари: За обичта, която подрежда всичко в живота
  • Защо Ергенът Алек Младенов иска да има 6 деца (ВИДЕО)
  • "Да"? По-щастливи и здрави ли са женените от хората, които никога не са сключвали брак
  • Любовно късметче за 27 февруари: За силата, която дава обичта към себе си и другите
  • Любовно късметче за 26 февруари: За най-важния човек, когото трябва да промениш
  • Любовно късметче за 25 февруари: За истинското значение да си красив
  • Ирина Карабаджак от "Ергенът" 2 за секса, енергийния обмен и защо жената обича с ушите
  • Любовно късметче за 24 февруари: За запълването на самотата с друг човек или чужди емоции

Какво гласи видеото?

Млада дама моли приятеля си да обели портокал вместо нея, защото тяне харесва миризмата да остава по ръцете й. Мъжът отказва и дори казва, тя „не е толкова специална“, за да направи нещо подобно за нея.

Не е известно дали целта на това видео е да забавлява или момичето случайно заснема един от сериозните разговори с партньора си, благодарение на една портокалова кора. Факт е, че вече има повече от милион коментари под видеото, а дори се заснемат и други подобни сценарий.

Потребителите на Тик Ток разработиха и тест за проверка на партньори, където: Най-грижовният партньор е този, който ще обели и нареже портокала ви, дори и да не сте го поискали. Умерено грижовен е този, който обелва плодовете след ваша молба. А най-лош е този, който отказва да ви обели портокала.

Какво значение има само един портокал?

Разбира се, че цялата същност на вашата връзка не може да се основава на един плод. Въпросът е, че малките действия на грижа – обелването на портокал, измиването на обувките ви след дъждовен ден, зареждането на гориво за колата ви, въпреки че не сте го поискали – са действията, които поддържат връзката по-здрава.

Какво трябва да направя, ако на партньора ми не му пука за мен?

Снимка: iStock

Тук е възможно младият мъж просто да не разпознава такива малки прояви на грижа. С други думи, ако всеки празник получавате това, което сте, но в ежедневието няма много притеснение – партньорът ви вероятно ви обича, той просто предпочита грандиозните жестове, смятат психолози.

Има няколко начина да покажете на партньора си, че малките ежедневни прояви на любов са важни за вас. Разкажете му измислена история за ваша приятелка, чийто партньор не прави малки жестове за нея. Или пък разкажете някой филм, чийто главен герой ви е разочаровал с поведението си към любимата.

Друг вариант е да говорите направо. Споделете на партньора си подробно какво ви липсва във връзката. „Иска ми се да приготвяш вечеря по-често вечер“, „Иска ми се да ми направиш чай, когато съм болна“ и други.

Ако партньорът ви изобщо не го е грижа за вас – не ви прави подаръци за празниците, не се съобразява с желанията ви при избора на място за почивка, не ви помага в домакинската работа – замислете се. Любовта наистина ли е взаимна?