Парис Хилтън публикува снимки от френския остров Корсика. Богатата наследница се наслаждава на лятото от голяма яхта, а на един от кадрите е с годеника си Картър Риъм.

Преди седмица 40-годишната Парис съобщи любопитни детайли за предстоящата си сватба с бизнесмена. Точната дата все още не е ясна, но купонът ще е тридневен, а булката ще смени „вероятно 10 тоалета“.

Сватбата ще бъде документирана в ново риалити специално за американската стрийминг платформа Peacock. За това свое решение звездата сподели: „Предишното ми риалити „Това е Парис“ беше страхотно, но искам феновете ми да видят, че открих своя чаровен принц и това е щастливият завършек на моята приказка“.

Картър Риъм предложи брак на Парис на 13 февруари на частен остров, където влюбените са празнували наближаващия й 40-ти рожден ден (17 февруари).

За добре подготвената фотосесия тогава богатата наследница на прочутата хотелиерска фамилия бе избрала бяла рокля на Retrofête с балонни ръкави, дълбоко деколте и цепка.

Пръстенът, който Парис получи, е на Jean Dousset, правнук на прочутия бижутер Луи Картие. Експерти коментираха пред списание HELLO!, че цената му е поне 3 милиона долара.

През януари Парис призна, че е започнала инвитро процедури, защото само така може да е сигурна, че ще се сбъдне желанието й да има разнополови близнаци.

„Вярвам, че да имаш семейство и деца е смисълът на живота. Реших да забременея, защото най-накрая намерих човека, с когото да създам семейство“ – сподели Парис. Двамата с Картър Риъм се познават от над 10 години, но връзката им започва през 2019-а.

За съжаление, от последните снимки на Парис става ясно, че засега инвитро процедурите не са дали резултат.

Късно снощи Хилтън отбеляза и Световния ден на кучето с кадър в типичния за нея Барби стил.