Медийната звезда Парис Хилтън беше гост във „Вечерното шоу на Джими Фалън“. Там тя сподели как върви подготовката за предстоящата й сватба с инвеститора Картър Риъм.

Певицата и актриса каза, че не е от булките перфекционисти и не държи да контролира всичко около организацията на събитието, тъй като е „много стресиращо“. Въпреки това обяви, че празненството ще е „три дни“ и ще смени „десет тоалета“.

Подготовката за сватбата все още е в начална фаза и не е обявена датата, на която ще се състои, но звездата изяви намеренията си в забавлението да се включат както диджей, така и бенд.

На въпроса на Джими Фaлън дали и годеникът й Картър Риъм ще смени също толкова тоалети, тя отговори, че той не е толкова „високо изискващ“.

Следващата новина е, че сватбата на Парис и Картър ще бъде документирана в ново риалити специално за американската стрийминг платформа Peacock. За това свое решение звездата сподели: „Предишното ми риалити „Това е Парис“ беше страхотно, но исках феновете ми да видят, че открих своя чаровен принц и това е щастливият завършек на моята приказка“.

В интервюто Парис коментира и участието на майка си в риалити предаването The Real Housewives of Beverly Hills с думите „Първоначално със сестра ми бяхме ужасени, защото не искахме да бъдем част от цялата драма. Но се гордея с нея, тя е себе си, забавна е и на хората им харесва това“.

Следващата тема в разговора беше приятелството й с Ким Кардашиян, за която Парис сподели, че се познават от малки и любимото им нещо за хапване е запечен сандвич с чедър сирене. Ким има специално участие и в първия епизод на предаването „Гответе с Парис“, което направи своята премиера в Netflix в началото на месеца.

Припомняме, че Парис Хилтън и Картър Риъм се сгодиха на частен остров през февруари тази година, малко преди певицата да навърши 40 години. Специално за нея е бил изработен и годежен пръстен от дизайнера Jean Dousset, правнук на прочутия бижутер Луи Картие.

Това е четвърти годеж за Парис Хилтън.

Цялото участие на Парис във „Вечерното шоу на Джими Фелън“ може да видите във видеото: