Днес Парис Хилтън навършва 40 години. Тя използва празника, за да съобщи радостната вест, че на 13 февруари, събота, се е сгодила за приятеля си Картър Риъм, с когото имат връзка малко повече от година.

Наследницата на прочутата хотелиерска фамилия се познава с бизнесмена Картър Риъм от над 10 години, но връзката им започва през 2019-а.

„Последната година бе под знака на коронавируса. Като човек, който постоянно пътува, имах шанса да постоя вкъщи и да оценя кое е важно за мен. Връзката и времето, което прекарах с Картър, бяха дар за мен. Развълнувана съм да започна нов етап в живота си“ – споделя Парис.

Картър Риъм е направил предложението за брак с пръстен на Jean Dousset, правнук на прочутия бижутер Луи Картие. Това се е случило през уикенда на частен остров, докато двойката е празнувала наближаващия рожден ден на Парис.

Щастливият годеник е роден в Чикаго и е завършил Колумбийския университет. Заедно със своя брат са създатели на алкохолния бранд VEEV Spirits.

Още снимки от годежа на Парис Хилтън можете да видите в нейния сайт.

В края на януари Парис Хилтън сподели в подкаста The Trend Reporter with Mara, че започва инвитро процедури. Тя е избрала този метод на зачеване, защото само така може да е сигурна, че ще се сбъдне желанието й да има разнополови близнаци.

Картър Риъм навърши 40 години преди по-малко от две седмици - на 5 февруари.