Парис Хилтън сподели в подкаста The Trend Reporter with Mara, че започва инвитро процедури. Тя е избрала този метод на зачеване, защото само така може да е сигурна, че ще се сбъдне желанието й да има разнополови близнаци. Наследницата на прочутата хотелиерска фамилия също така похвали своя партньор Картър Риъм за подкрепата, която й оказва.

39-годишната Парис разбрала за възможността да заченеш близнаци чрез инвитро процедура от своята приятелка Ким Кардашиян, която има две деца, родени от сурогатна майка.

„Щастлива съм, че тя ми даде този съвет и ме заведе при своя лекар“ – споделя Хилтън, която вече е приключила с процедурите по извличане на яйцеклетки.

„Беше тежко, но знам, че си струва“ – коментира Парис, като отново благодари на приятеля си, който винаги я карал да се чувства „като принцеса“.

В интервюто Хилтън нарича Картър Риъм „мъж мечта“ и добавя, че е 100% сигурна, че това е мъжът за нея.

„Развълнувана съм да премина към следващия етап в живота си. Вярвам, че да имаш семейство и деца е смисълът на живота. Реших да забременея, защото най-накрая намерих човека, с когото да създам семейство“ – споделя Парис.

Тя се познава с бизнесмена Картър Риъм от над 10 години, но връзката им започва през 2019-а. За желанието да има близнаци Парис призна още през септември миналата година. Тогава тя сподели, че иска момиченцето да се казва Лондон, но още не е избрала име за момчето.

Парис (Paris) иска дъщеря й да се казва Лондон. Помогнете й да избере име за сина си!

Наследницата на прочутата хотелиерска фамилия ще навърши 40 години на 17 февруари. Кои други известни личности навършват 40 през тази година – вижте тук: