Парис Хилтън сподели в подкаста LadyGang, че има доста конкретни планове за своите бъдещи деца. 39-годишната наследница на прочутата хотелиерска фамилия иска да има разнополови близнаци.

„Когато замразяваш яйцеклетки, можеш да избираш какво дете да имаш – момче, момиче или близнаци. Момичето ще се казва Лондон, а за момчето все още не съм решила. Помолих приятелите да помагат с идеи за имена, като не е задължително да са на градове“ – признава Парис.

В подкаста тя коментира и темата за психотерапията:
„Не мразя терапевтите, просто ме е страх от терапията. Аз съм публична личност и имам чувството, че ако споделя нещо с психолог, той ще го разкаже на приятели или в семейството си. А един ден може и да напише книга за мен. Толкова ме е страх от това, че никога не бих отишла при терапевт“.

Миналия месец в интервю за The Sunday Times Парис сподели, че е замразила свои яйцеклетки по идея на приятелката й Ким Кардашиян.

„Тя ме запозна с нейния лекар, който извърши процедурата. Мисля, че всяка жена трябва да го направи, а не да се вайка „Ох, трябва вече да се омъжа и да родя“.

Пред „Таймс“ Хилтън призна още, че иска момиченце, за да го облича с хубави дрешки и да „имам мини версия на себе си“.

От април 2019 г. Парис е във връзка с бизнесмена и семеен приятел Картър Риъм. Хилтън призна официално това през април т.г., когато публикува в Инстаграм пост по повод една година от началото на връзката.

„Твоите целувки са магични! Харесва ми да съм твоя и знам, че и ти си мой. Честита годишнина, любов моя!“.

Пред „Таймс“ Хилтън сподели, че Картър би бил най-добрият баща. „Най-накрая намерих своята половинка, човека, с когото да прекарам остатъка от живота си“ – казва 39-годишната наследница на прочутата хотелиерска фамилия.

 

Парис (Paris) иска дъщеря й да се казва Лондон. Помогнете й да избере име за сина си!