В априлския брой на списание Cosmopolitan Парис Хилтън разкрива, че има генетична връзка, макар и далечна, с кралица Елизабет Втора.

„Медиумите винаги говорят хубави неща. Когато съм била бебе, един медиум е казал на баба ми, че ще стана една от най-известните и фотографирани жени в света. Друг пък твърдял, че имам връзка с Мерилин Монро. Е, майка ми си направи 23andMe ДНК тест и се оказа, че имам връзка с Мерилин Монро и кралица Елизабет“ – споделя Парис Хилтън.

Снимка: Getty Images

Пред списанието наследницата на популярната хотелска верига говори и за това как е станала първият инфлуенсър в света. „Радвам се, че изпреварих своето време и създадох нова професия, нов стил на живот. Сега всеки със смартфон може да създаде свой бранд. Гордея се, че ме имитират“ – казва Парис.

В априлския брой на Cosmopolitan тя споделя и за приятелството си с Ким Кардашиян, която наскоро разказа пред Los Angeles Times как Парис й е помогнала в началото на кариерата. Съпругата на рапъра Кание Уест е близка с Парис още от детските им години и взе активно участие в организирането на 39-ия рожден на г-ца Хилтън (17 февруари).

23andMe е ДНК тест, който се прави чрез слюнка. Чрез него можете да установите каква е генетичната ви предразположеност към заболявания и да потвърдите роднински връзки. В зависимост от това колко неща се изследват тестът струва 100 или 200 долара. Резултатите се получават онлайн след 3 до 5 седмици. Повече можете да научите тук.

Вярвате ли на казаното от Парис Хилтън за връзка с Елизабет Втора?