Нов документален филм за Парис Хилтън, продуциран от YouTube Originals, ще бъде излъчен в мрежата на 14 септември. Наследницата на прочутата хотелиерска фамилия обаче публикува в канала си 2-минутен трейлър на филма, от който научаваме доста неща отвъд привидно безоблачния и луксозен живот, който тя води.

„Чувствам, че целият свят си мисли, че ме познава. Всъщност никой не знае коя съм аз. Понякога дори и аз не знам. Толкова съм свикнала да съм в роля, че ми е трудно да се държа нормално“ – признава 39-годишната Хилтън.

Трейлърът съдържа любопитни кадри от детството на Парис, включително от пансиона в щата Юта, където тя не се задържа дълго.

Сестра й Ники Ротшилд Хилтън и майка им Кати също се появяват във видеото.

„В детството ми се случи нещо, за което не съм говорила с никого“ – споделя Парис, а Ники допълва: Чухме как извършиха кърваво убийство. Съзнанието може и да е позабравило травмата, но тялото не забравя.

„Все още сънувам кошмари“ – признава Парис.

Режисьор на филма е носителката на „Еми“ Александра Дийн, която твърди, че разкрива „скритото минало на тази интернационална звезда, включително травмата, която я формира и до ден днешен“.

Самата Парис признава, че снимането на филма е имало почти терапевтично действие.

Можете да гледате филма "This is Paris" на 14 септември в канала на Парис Хилтън.