Тя е богата, екстравагантна, красива и... реши да готви. Нали никой не е очаквал Парис Хилтън да се появи в новото си кулинарно шоу, облечена с престилка и готварска шапка? Богатата наследница е толкова далече от тази идея, колкото планетата джудже ДиДи от Земята (три пъти по-далеч е от Слънцето). 

За да отиде на пазар, Парис облича луксозна яркорозова рокля с дълъг шлейф и голяма панделка на талията. Тоалетът е колаборация на брандовете Christian Cowan и M I S S S O H E E. 

Точно с тази рокля, с диаманти на шията и ушите и с добре оформена руса коса, Парис бута количката в супермаркета, за да напазарува нужното за епизода на шоуто си. През цялото време тя е на тънки токчета с остър връх. 

Спазвайки мерките за безопасност, блондинката кулинар носи и маска в същия цвят.  

Какво готви ли? Да започнем ударно с... пуйка. 

Екстеншъни за обем и нито помен от готварска шапка за прибиране на косата.  

Готовата, изпечена пуйка получава стайлинг, подобен на този на Парис. Птицата е посипана с любимия на наследницата бляскав глитер, поръсена е с цветни пръчици, украсена е дори с бенгалски огън.  

Аксесоарите също са важна част от кулинарното приключение на Парис - тя реже лук със слънчеви очила. Блондинката предоставя на своите гости колекция от луксозни очила, подредени в специална кутия, като някои от тях са с перли или камъни по рамките.  

Меко худи в син цвят на Juicy Couture е "униформата", с която Парис забърква десерт.  

Сет от пола тип молив и кроп топ от есенно-зимната колекция на Elisabetta Fanchi пък са изборът й, когато купува млечни продукти в магазина. Полата от този тоалет е на цена 398 евро. 

Надяваме се да е вкусно!