Актрисата Рийз Уидърспуун сподели снимка от плажа, на която е заедно със съпруга си. Това е важно за почитателите на звездата от „Професия блондинка“, защото тя много рядко публикува снимки на мъжа си. Поводът за този рядък кадър заедно е рожденият ден на Джим Тот, който навърши 51 години.

 

 

„Честит рожден ден на моя прекрасен, страстен и любопитен съпруг, който е обсебен от колоездене, барбекю, здравословно хранене, татуировки, каране по залез и спорт (буквално всички спортове). Никой не обича семейството и приятелите си колкото теб, Джей Ти.”

Джим Тот е импресарио, който е работил с големи холивудски звезди като Матю Макконъхи, Робърт Дауни Джуниър, Скарлет Йохансон, Джейми Фокс, Зоуи Салдана, Крис Евънс, Салма Хайек, Зоуи Дешанел и Нийл Патрик Харис.

 

 

Двамата се срещат през 2010 г. на парти и след около година стават съпрузи.

Преди брака си с Джим, Рийз Уидърспуун има две деца от връзката си с актьора Райън Филип. През 2013 г. се ражда и детето ѝ от брака с Джим Тот - Тенеси.

 

 

От посланието на Рийз, по всичко изглежда, че след 10 години брак, любовта между нея и Джим остава все така силна. Мъжът рядко се появява в публичното пространство и не виждаме много негови снимки в социалните мрежи.