Феновете на "Сексът и градът" очакват новия сезон на любимия си сериал с още по-голямо нетърпение, след като изтекоха снимки от снимачната площадка, на които виждаме децата на две от главните героини - Шарлoт и Миранда, вече като пораснали тийнейджъри. Ясни са и актьорите, които ще изиграят ролите в "И просто така…".

Тук е моментът да припомним, че Шарлот има две деца. Дъщеря й Лили е осиновена от Китай след дълги, но неуспешни опити да забременее от връзките си. В крайна сметка съвсем изненадващо и за Шарлот, и за съпруга й Трей, тя успява да забременее и така се ражда Роуз.

От своя страна Миранда също среща трудности да има деца, след като става ясно, че има само един нормално функциониращ яйчник, а приятелят й Стив има рак на тестисите и губи единия от тях. И за двамата е голяма изненада, че техният син Брейди се появява на бял свят.

Тъй като предишните актьори на децата на Миранда и Шарлот няма да участват в новия сезон, тук е моментът да ви запознаем с новите лица, които ще срещнем в "Сексът и градът" в края на годината. Но нека преди това проверим какво се случва със старите актьори в сериала.

Осиновената дъщеря на Шарлот – Лили, беше изиграна от близначките Александра и Паркър Фонг. Въпреки че след "Сексът и градът" двете не са се изявявали активно в шоубизнеса, те са участвали във филмови продукции в гимназията им. Днес и двете са на 18 години, а Паркър е запазила интереса си към "седмото изкуство" и ще учи кинопроизводство.

Героинята на другата дъщеря на Шарлот – Роуз, също е представена от близначки – Лилиана и Сабрина Пицуто. Днес са на 12 години, но и двете не се занимават с кино.

Синът на Миранда – Брейди, е изигран от Джоузеф Пупо. Единственото, което сме видели от него през последните години, е интервю, в което разкрива, че не помни абсолютно нищо от сериала и дори не го е гледал, въпреки че участва в него.

Толкова за стария детски каст. Време е да преминем към новия.

Ролята на Лили сега е взета от актрисата и певица с китайски и филипински произход – Кети Анг. 25-годишната изгряваща звезда досега е участвала в "Maybe Happy Ending" и в предстоящия анимационен мюзикъл на Нетфликс – "Over the Moon!".

Роуз ще бъде изиграна от 12-годишната Алекса Суинтън, която е най-добре позната от ролята си на Ива Роудс в сериала "Милиарди".

Ролята на Брейди е поета от Найал Кънингам. 23-годишният актьор пробива с ролята си в ситкома от 2015-а "Живот на части". Освен това той е и съоткривател и сърежисьор в базираната в Ню Йорк театрална компания G45 Productions.

Очевидно е, че кастът за децата в "Сексът и градът" е повече от интересен и разнообразен. Много скоро предстои да го видим в действие!