Както вече стана ясно „Сексът и градът” се завръща с пълна сила. Снимките на дългоочакваното продължение на култовия сериал са най-горещата тема по улиците на Ню Йорк. Поредицата от 10 епизода, озаглавена „И просто така…”, се очаква да излезе в платформата HBO Max в края на 2021 година.

Хитовият сериал, дебютирал през 1998 година, продължава да вдъхновява жените по целия свят и днес. Изтекли снимки от снимачната площадка показват, че Кари, Миранда и Шарлът остават верни на стила си и обещават, че няма да разочароват „модната полиция”.

"Маноло Бланик"

Кари не може без своите "Маноло Бланик", които са легендарни за модната икона. Серилът превръща модния бранд във вечна класика. Героинята на Сара Джесика Паркър беше хваната с чифт винтидж черни “BB” pumps Маноло Блоникс на цена от 665 долара. Спомняте си от по-ранни сезони за колекцията й от обувки "Маноло" за над 40 000 долара и как Кари е на ръба да остане бездомна заради своята мания.

Чанта тип "багета" на "Фенди"

Снимка: Getty Images



Как може да забравим сцената от Сезон 3? Крадец обира Кари и оттам произлизат култовите реплики: “Give me your Bag./ Дай си чантата.” и “It’s a baguette! Това е багета!”. Снимки от снимачната площадка на продължението показват актрисата Сара Джесика Паркър с почти идентична Фенди „багета”.

Колан "Streets Ahead"

От интрото на сериала пък помним този колан на Кари, който модната иконата носи и днес. Актрисата беше заснета с черния колан с шипове около винтидж флорална зелена рокля и около лилава риза-рокля "Каролина Херера".

Повечето от звездите са потвърдили, че ще участват, но Патрисия Фийл – стилистката на легендарните актриси и част от модната история обяви, че няма да се завърне в „И просто така…”

Огромната загуба за поредицата ще бъде в полза на друга, а именно на проблематичната за някои продукция на Нетфликс – „Емили в Париж”.

За сметка на това Моли Роджърс, близка приятелка и ученичка на Патрисия, ще бъде новата стилистка на обичаните от нас дами. Патрисия сподели пред сайта Women’s Wear Daily, че с Моли работили рамо до рамо от самото начало на „Сексът и градът” и че вярва силно в нейния професионализъм и умения.

А ето малко глътка свежест и какво ново можем да очакваме от Моли:

Синтия Никсън 

Кристин Дейвис, Сара Джесика Паркър

Никол Ари Паркър

Марио Кантон, Сара Джесика Паркър и Уили Гарсън

 

Снимка: Getty Images

И за финал ще откриете рецепта за коктейл "Космополитън" тук: