Както вече знаем, слуховете са потвърдени и „Сексът и градът“ се завръща с нов сезон. Десет нови епизода се отправят към HBO Max, за да зарадват феновете на хитовия сериал, който приключи през 2004 година. Те ще са озаглавени „И просто така…“.

Приятелките без Саманта
Снимка: Getty Images

Изненадите обаче тепърва започват. Изтекъл сценарий от последната седмица разкрива обрат в бурната връзка на Кари и Тузара. Новината, че двамата са в развод разбуни духовете в интернет, където фенове са притеснени за взаимоотношенията между двамата.

Снимка: Getty Images

Според сайта Page Six малка част от сценария гласи: "Записвах подкаста, миех си косата. Да, не ядях и не спях, но поне се чувствах добре в брака си. Сега съм само една от съпругите, за които той се грижеше."

Като допълнителен знак за разпадането на брака на Кари и Тузара се приема и присъствието на Наташа (Бриджит Мойнахан), една от бившите приятелки на Тузара на снимачната площадка.

Бриджит на снимачната площадща на "И просто така"
Снимка: Getty Images

Въпреки че датата на премиерата все още не е известна, Сара Джесика Паркър и нейните екранни партньорки споделиха още през януари кратък клип, в който се виждат кадри от красивия Ню Йорк. „Няма как да не се зачудя… къде са те сега?“ - пише Кари Брадшоу в добре познатия й от сериала стил. 

„Всичко е възможно .... Ще се видим там!“ написа Кристин Дейвис, която ще се завърне като Шарлот Йорк. Синтия Никсън, която играе ролята на Миранда Хобс, публикува: "Вие, аз, Ню Йорк ... всичко е възможно."

След като стана ясно, че Ким Катрал няма да участва в новите серии в ролята си на Саманта Джоунс, създателите обявиха, че приятелките все пак ще бъдат 4, но ще създадат нов персонаж, изигран от актрисата Сара Рамирес. Тя е позната на публиката в ролята си на Кали в сериала „Анатомията на грей“.

Почитателите на култовия сериал обаче могат да бъдат спокойни, защото в ролята си на Тузара ще се завърне актьорът Крис Нот. Това съобщи продуцентът на сериала Майкъл Патрик Кинг, който сподели: „Как бихме могли да добавим нова глава в „Сексът и градът“ без Тузара?“

В новите епизоди ще се завърнат и други обичани герои като Ейдън ( Джон Корбет), Стив (Дейвид Егънбърг), Антъни (Марио Кантоне), Станфорд (Уили Гарсън) и Хари (Евън Хендлър).

А къде са те сега и дали ще сме свидетели на много обрати - предстои да разберем.