Актьорите от "Сексът и градът" се събраха отново за новите снимки на поредицата. Сценариите за тях вече са готови и раздадени на изпълнителите.   

По повода актрисата Сара Джесика Паркър сподели снимка, на която е заедно със своите колежки - Синтия Никсън (в ролята на Миранда) и Кристин Дейвис (в ролята на Шарлот).

"Отново заедно. Прочетете първите ни епизоди. Заедно с всички момчета и нашите най-нови членове на актьорския състав." - написа тя към кадъра.

С малко променени прически, с някои забележими пластични намеси, актрисите започват снимките на 10-те нови епизода за култовия сериал.  

Какво да очакваме в първите епизоди на новия сериал?

  • Актьорът Евън Хендлър се завръща като Хари Голденблат в ролята на най-добрия адвокат по разводи.
  • Ще видим и най-добрия гей приятел на Кари - Станфорд Блач (Уили Гарсън). 
  • В епизодите ще участва и съпругът на Миранда Стийв Брейди (актьорът Дейвид Егънбърг). 
  • Тузара (Крис Нот), разбира се, отново ще очарова от екраните. 

Новата част е базирана на книгата "Сексът и градът" на Кандис Бушнел и оригиналния сериал, създаден от Дарън Стар. Поредицата ще разказва за живота на Кари, Миранда и Шарлот през 50-те им години и приятелството им, което продължава.

Сериите ще са с продължителност от половин час.

Новината, която разстрои много от феновете на продукцията, беше, че Ким Катрал (Саманта) няма да участва в третата част.  

От години в медиите се пише за скандали между нея и Сара Джесика Паркър. В подкаст за Women’s Prize for Fiction  актрисата, която имаше роля в сериала с най-освободено поведение, разкри, че чувства "срам", заради начина, по който бързо е напуснала сериала и обвиненията на феновете й за това. 

Оказва се, че тя се е почувствала ощетена заради това, че Сара Джесика Паркър, в ролята си на продуцент, взема много по-голям хонорар от останалите три актриси. 

Създателите на 10-те нови епизода обявиха, че приятелките все пак ще бъдат 4 и ще създадат нов персонаж. Нейната роля ще изпълнява Сара Рамирес.

Тя е актриса и комедиант с мексикански произход. Най-известната ѝ роля е на д-р Кали Торес от сериала „Анатомията на Грей“.