Почитателите на хитовия сериал „Сексът и градът“ с нетърпение чакат 10-те нови епизода на сериала. За съжаление обаче нещата никога отново няма да са същите, след като актрисата Ким Катрал категорично отказа да се върне, дори и при хонорар от 1 милион долара на епизод, колкото ще вземат останалите актриси. Миналата седмица още една новина разочарова феновете – сайтът Page Six съобщи, че актьорът Крис Нот няма да се върне в ролята на емблематичния персонаж Тузара, който успя да спечели сърцето на Кари Брадшоу. Но не бързайте да се отчайвате!

Снимка: Getty Images

В Инстаграм актьорът коментира постове на разочаровани фенове. След като един от тях го попита защо няма да играе отново Тузара, той отговори: „Всичко се променя, дори неща, обявени в парцалите (rags – дума, която означава „дрипа, парцал“ и се използва за недостоверни жълти вестници)“.

След като един от потребителите посочи първоизточника на новината, таблоидния сайт Page Six, Крис Нот написа: „Е, ако Page Six го казва, значи трябва да е истина“ и добави намигащо лице.

Снимка: Getty Images

Иронията в съобщенията на актьора кара много хора да мислят, че той все пак ще се завърне в сериала. HBO вече доказаха, че не пестят ресурси, за да предложат на потребителите на стрийминг платформата си ново съдържание, така че актьорът със сигурност е получил предложение за стабилно възнаграждение, ако е бил поканен.

Снимка: Getty Images

Засега няма официално потвърждение нито за завръщането, нито за отсъствието му, но се очаква тази информация да бъде официално съобщена в следващите дни.

Персонажът на Нот, известен на почитателите на сериала като Тузара, участва в хитовия сериал от края на 90-те години, както и в двата филма, в които историята беше продължена. Без съмнение създателите на новите епизоди имат интерес той да се върне в историята на Кари Брадшоу и приятелките ѝ.

Снимка: Getty Images

Дали Тузара ще се върне или не, все още е неизвестно, но отсъствието на Саманта вече е факт. Създателите на новите епизоди обаче не смятат, че това е чак такъв проблем: „Както и в реалния живот, хората идват и си отиват“, каза Кейси Блойс от HBO Max. „Приятелите, които сме имали, когато сме били на 30, може и да не са с нас, когато станем на 50“.