Феновете, които нетърпеливо чакаха "Сексът и градът 3" най-накрая може да се радват. Актрисите Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис споделиха тийзър към продукцията на HBO в профилите си.

"Не можех да не се зачудя... Къде са те сега?" - с този мистериозен въпрос Сара Джесика Паркър анонсира краткото видео.

От него се разбира, че тя пише на компютъра си. "И просто така..." изгрява надпис на екрана. Последван от "историята продължава..." 

 

 

Рийз Уидърспуун изрази нетърпението си за сериала в коментар под поста на Сара Джесика Паркър. "YESSSSSSSS" написа усмихнатата блондинка.

"OMFGGGGGGGGGGGG! Това направи хубав целия ми ден.... цялата година!", написа друг фен.

Никсън (Миранда Хобс) и Дейвис (Шарлот Голденблат) също са споделили видеото на техните профили.

"Ти, аз, Ню Йорк... всичко е възможно", написа Никсън, а Дейвис добави: "Всичко е възможно. Ще се срещнем там!"

 

 

"Новата част е базирана на книгата "Сексът и градът" на Кандис Бушнел и оригиналния сериал, създаден от Дарън Стар. Поредицата ще разказва за живота на Кари, Миранда и Шарлот през 50-те им години и приятелството им, което продължава. Планирани са десет епизода, като сериите ще са по половин час", казва продуцентът Майкъл Патрик Кинг за People.

Ким Катрал (Саманта) няма да участва в третата част. От години в медиите се пише за скандали между нея и Сара Джесика Паркър. В подкаст за Women’s Prize for Fiction  актрисата, която имаше роля в сериала с най-освободено поведение, разкри, че чувства "срам", заради начина, по който бързо е напуснала сериала и обвиненията на феновете й за това. 

Оказва се, че актрисата се е почувствала ощетена заради това, че Сара Джесика Паркър, в ролята си на продуцент, взема много по-голям хонорар от останалите три актриси. Катрал опитала да убеди двете си колежки Дейвис и Никсън да поискат повече пари заедно с нея, но не получила подкрепата им и затова напуснала сериала.