На четвъртата церемония по раздаването на наградите за кино и телевизия, правени от чернокожи, актрисата Холи Бери сподели, че мъжът, с когото е в момента, е „любовта на живота ѝ“.

„Знаете, че тази година най-сетне намерих любовта“, каза тя докато връчваше една от наградите. „Всички бяхте свидетели как се провалях и се провалях и се провалях. Тази година, освен че режисирах първия си филм, успях да намеря и любовта на живота си.“

Става дума за музиканта Ван Хънт. Холи Бери потвърди за отношенията си с него преди около една година. По това време вече се носеха слухове, че двамата са заедно и през септември 2020 г. Холи публикува снимка, на която е с тениска с надпис „Ван Хънт“. Снимката беше придружена с думите „Сега вече знаете“, което потвърди подозренията не феновете.

Любовният живот на Холи Бери често става повод за шеги сред почитателите ѝ. Някои от по-нетактичните потребители в социалните мрежи дори са я питали защо не може да задържи мъж до себе си, но тя им отговори, че по-голяма грешка би било да остане с „неправилния мъж“.

Холи Бери беше омъжена три пъти, но никоя от връзките ѝ не продължи особено дълго. Бракът ѝ със спортиста Дейвид Джъстис оцеля само от 1993 г. до 1997 г. За музиканта Ерик Бенет Холи беше омъжена от 2001 г. до 2005 г. Последният ѝ брак беше с актьора Оливие Мартинес. Двамата се ожениха през 2013 г., но се разделиха през 2016 г.