Един от най-новите постове на носителката на „Оскар“ Холи Бери предизвика доста оживена дискусия. След като актрисата написа „Жените не са ви длъжни за нищо“, някои потребители атакуваха Бери, че може би проблемът е в нея и затова не успява да задържи мъж до себе си.

„Това го казва жена, която не може да задържи мъж до себе си“, написа един от потребителите по повод поста на актрисата. Друг пък стигна още по-далеч в атаката си: „Холи Бери, може би е време да се погледнеш в огледалото, защото проблемът е в теб. Какво правиш погрешно? Въпреки всичките си постижения, слава и красота, изглежда не можеш да задържиш нито един мъж. Струва ми се, че вероятно си твърде взискателна, контролираща и обсебена от самата себе си. Не знам, но проблемът със сигурност е в теб. Запитай се какво правиш грешно.“

Снимка: Getty Images

Потребителите вероятно визират факта, че Холи Бери е била омъжена три пъти, но никоя от връзките ѝ не е продължавала особено дълго. Бракът ѝ със спортиста Дейвид Джъстис оцеля само от 1993 г. до 1997 г. За музиканта Ерик Бенет Холи беше омъжена от 2001 г. до 2005 г. Последният ѝ брак беше с актьора Оливие Мартинес. Двамата се ожениха през 2013 г., но се разделиха през 2016 г.

Холи Бери не остана длъжна на критикуващите и отговори в коментарите към поста си:

Кой казва, че искам да задържа грешния мъж? Не искам. Целта ми е да живея живота си по-най-добрия начин. Когато направиш грешен ход, обърни се, промени посоката и пробвай пак.

Холивудската актриса и преди е говорила за разделите си. През 2017 г., малко след като стана ясно, че бракът ѝ с Оливие Мартинес се е разпаднал, тя каза:

Научих се как да се справя с три провалени брака, което никак не е лесно, когато има деца. Струва ми се, че всички, особено жените, започват брака с идеята, че ще продължи вечно и че това е принцът на бял кон. На това ни учат приказките и затова днес не одобрявам приказки. Кара ни да започваме връзка с такава нагласа. И когато връзката се разпадне, се чувстваме като провал и разочарование.

Последната неуспешна връзка на Холи Бери беше с музиканта Ван Хънт.

Актрисата потвърди за връзката им през септември, но тази седмица се появи информация, че двамата вече не са заедно.