Холи Бери сподели детайли за личния си живот във видео, публикувано в нейния Инстаграм профил.

В него 54-годишната актриса разговаря със стилистката и нейна дългогодишна приятелка Линдзи Флорес.

„Спомням си първия оргазъм. Бях на 11 и го направих сама“ – признава носителката на "Оскар", докато двете с Линдзи пият питиетата си на дивана в жилището на Холи Бери.

Стилистката допълва, че не помни своя първи огразъм, на което актрисата реагира с думите „Засрами се! Сега се чувствам зле заради теб.“

Преди два месеца Холи Бери разкри, че има връзка с Ван Хънт. Тогава тя публикува снимка, на която е с тениска, на която е изписано името на музиканта, а текстът към поста бе „Сега вече знаете…“

По информация на списание „Пийпъл“ актрисата вече е запознала 12-годишната си дъщеря и 7-годишния си син с носителя на „Грами“.

„Те прекарват много време заедно в къщата на Холи в Малибу. Нещата изглеждат доста сериозни“ – споделя източникът.

През август двамата са отпразнували заедно 54-ия рожден ден на актрисата в Лас Вегас.

„Оскар“-ът на Холи Бери е исторически, тъй като тя е първата чернокожа жена, която получи наградата за главна роля, а и до днес остава единствената.

През 2002 г. тя взе златната статуетка за „Балът на чудовището“. Две години по-късно тя участва в „Жената котка“, който става един от най-големите кинопровали за 21-ви век и донася на носителката на „Оскар“ антинаградата „Златна малинка“.