Нанси Карабойчева, носителка на титлата „Мис България 2013“ и участничка във "Фермата" 9, си мечтае за скок с парашут още от гимназията.

Майка й също, тъй като е учила в Русия, където в осми клас й предлагат да скочи, но родителите не й разрешават.

Ето защо Нанси подарява на майка си ваучер за тандемен скок по случай 50-годишнината й. Скоро след това обаче идва участието й във "Фермата", а там Нанси контузи тежко крака си. Така скоковете с парашут се отлагат, за да им дойде редът чак тази пролет.

Снимка: instagram/nansi_karaboycheva_dimitrova

В адреналиновото занимание се включват също сестрата и братовчедката на Мис България 2013, която е абитуриентка.

Снимка: instagram/nansi_karaboycheva_dimitrova

„Супер беше! Страхотно преживяване! Не ме беше страх, наслаждавах се на спускането. По-скоро в самолета е малко стресиращо, защото е малък и се клати доста. Скокът с бънджи е доста по-стресиращ“ – сподели за LadyZone.bg Нанси Карабойчева, която е летяла с парапланер, има 5 скока с бънджи и други екстремни преживявания зад гърба си.

Снимка: instagram/nansi_karaboycheva_dimitrova

Лятото на Нанси започва и ще премине под знака на много премествания. Съпругът й Добромир Димитров играеше волейбол в Италия, но от есента ще е в „Нефтохимик“, Бургас. Наскоро той е минал през две операции за разширени вени на краката.

Снимка: instagram/nansi_karaboycheva_dimitrova

Освен това младото семейство с две деца продава апартамента си в София, за да вземе парцел в полите на Родопите, където да построи къща, разказа ни Нанси, която е от пазарджишкото село Юнаците.

Снимка: instagram/nansi_karaboycheva_dimitrova

Почивката ще е на море край Варна, защото там живеят кумовете им, а също и на вилата на нейните родители в Родопите.

Нямаше как да не попитаме Нанси и какво мисли за скандала с Мис България 2023, чиято корона бе отнета от организаторите за уронване престижа на бранда.

„Четох мненията и на двете страни. По мое време организаторите на конкурса бяха други хора. Не съм имала проблеми, но е факт, че Мис България има доста ангажименти, голяма част от които не са платени. Има и облаги – аз например получих кола, за конкурса „Мис Свят“ ми осигуриха нужните дрехи, никога не са ме оставили без облекло, грим и прическа, когато трябва да отида на събитие.

Всичко е въпрос на възприятие, кой какво очаква. Елизабет Кравец е една от най-красивите Мис България, която сме имали, така че много съжалявам за това развитие на нещата“ – коментира Нанси Карабойчева.