Надежда Петрова (Nadia) е вокалистка на една от най-успешните български формации - Deep Zone Project (които междувременно чукнаха 15 години на 3 март 2014 г.). Наскоро пък стана ясно, че Nadia е покорила сърцето на един друг наш любимец - Иван Тишев, познат като Тино от "Революция Z".

В месеца на женското приятелство поканихме Nadia да разкаже за най-добрата си приятелка. Четете внимателно текста, защото ако искате да спечелите подарък от H&M, трябва да посочите кой аксесоар принадлежи на описаната по-долу дама. И така...

Кратка история на вашето приятелство:

Коя е тя?
Моята приятелка се казва Диляна Милева, на 25 години е и се занимава с мода!

От кога се познавате?
Заедно сме от бебета, дори не знам колко точно са годините... По мои груби сметки - около 23 :))))

Какво ви сближи и ви направи наистина приятелки?
Както казах, пътищата ни се пресичат от деца, тъй като родителите ни са много близки приятели. Животът и ситуациите в него са ни сплотили толкова много. От малки сме били винаги една до друга, давали сме си съвети, помагали сме си, правили сме хиляди детски глупости заедно... Подкрепяли сме се дори в моменти, в които сме имали разни тийнейджърски разногласия.

Какво наистина обичаш в нея?
Винаги съм се възхищавала на нейния интелект! Тя е супереродирана личност, освен,че е много красива, тя е и толкова крехка, женствена, забавна... Тя е една страхотна, интелигентна млада дама и съм изключително щастлива, че сме запазили това прекрасно приятелство в годините... :))))

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Диляна! Към аксесоарите >>

 

Какво в стила й я прави различна и уникална?
Както разбрахте, тя се занимава с мода, и то от дете, винаги е имала нюх към тези неща... Как да се облече, какъв аксесоар да сложи. Ако аз съм залагала на класически цветове и дрехи, то тя винаги е експериментирала. Нещо по-характерно е, че много обича обеци - халки.. :))

 

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Диляна!

Аксесоари: Стайлинг: H&M Spring Collection 2014. Колаж: LadyZone.bg

Правила на играта с H&M >>

Не забравяйте, че част от аксесоарите вече са раздадени!

Какво искаш да й кажеш (дори ако вече си й го казвала)?
Искам да й кажа,че много я обичам и й желая цялото щастие на света. Благодаря й,че винаги е била до мен и се надявам никога да не се променя и да остане този прекрасен човек,в който винаги съм виждала значението на думите "истинско приятелство"!

И още за приятелството: В опит да разбием клишетата! Ние питаме, Nadia отговаря >>

 

Ние: „Като деца не сме имали кой знае какви критерии за приятелите ни, но с времето това се променя”. Така ли е?
Nadia: Да, всички се променяме с годините, но ако двама души държат един на друг, то това няма значение. Приятел е човекът, който те подкрепя, изслушва, този, на когото винаги можеш да разчиташ, да споделиш, независимо от невидимите бариери.

Ние: „Казват, че „мъжките приятелства” били по-здрави, защото между мъжете не е толкова силна кокуренцията”. Така ли е?
Nadia: Всичко си е до човека, но моите приятелства винаги са били с по-еманципирани момичета, може би защото аз самата съм такава... Ако някой вижда в свой приятел конкуренция, то по-скоро този човек му е "приятел".

Ние: „Когато интересите ни се променят и нямаме обща тема на разговор, приятелството замира”. Така ли е?
Nadia: Да, мисля, че ако нямаш какво да си кажеш с някого, няма как да се "докоснеш" до него. Лично мое мнение е, че общуването е най-важното нещо, но пък не е задължително двама души да имат общи интереси, та да имат обща тема на разговор. Относително е, но ако срещу теб седи истински човек, то интересите са от последно значение.

Ние: „Социалната среда и статус влияе на приятелството”. Така ли е?
Nadia: Мисля, че в приятелството не е важно дали си богат, беден, известен и т.н.. За мен това е без значение и не мисля, че тези неща могат да повлияят на едно красиво и истинско приятелство!

Ако вече сте напълно покорени от очарователната Nadia, можете да се направите подарък и да слушате честичцка нейния глас, като си поръчате албума "Няма Не" от официалния сайт на групата www.deepzoneproject.com или от страницата им във фейсбук - www.facebook.com/DeepZoneProject в лично съобщение.