Ще запазим името й в тайна. Не защото името й е грозно, не защото е от Тайните служби, а защото това, с което се е нагърбила, изисква известна анонимност. Тя е една влюбена жена, която мечтае да се омъжи. Мъжът на сърцето й ще й предложи брак. Но нали знаете, че хубавите неща не стават лесно, а и мъжете често имат нужда от малко побутване, за да свършат нещо. Тя трябва да събере 10 000 лайка на нейната страничка във Фейсбук. Ако искате да й помогнете, да я посъветвате, да й се скарате, да й налеете малко ум във влюбената глава или да й кажете къде са най-евтините и красиви булчински рокли, харесайте страничката й. Но първо прочетете малко повече за нея от самата нея.

Кой е този мъж, който така ти е завъртял главата?
Моят Томчо (усмихва се). Известен е. Дават го по телевизията и определено доста жени го харесват. Но не мога да кажа името му. Той е от мъжете, които си държат на думата. Затова съм сигурна, че ще спази обещанието си.

А какво точно ти е обещал?
Обеща, че ще се ожени за мен, ако успея да събера 10 000 човека, които харесат моята страничка във Facebook. Знам, че сигурно ви се струва откачено, но това е истината. Дваматa отдавна сме заедно и аз отдавна чакам да ми предложи. Мисля, че сега вече ще се случи. Просто имам нужда от малко помощ. Освен това ми обеща, че ще пуснем част от сватбата в някоя телевизия, ако тя наистина се състои.

Звучиш като лудо влюбена жена. Така ли е?
И не само влюбена. И романтична. Постоянно разглеждам и чета как се случват сватбите сега, как са се случвали в миналото. Сравнявам, въздишам, мечтая за моята сватба.

А защо по този начин?
А защо не? Всичко е въпрос на гледна точка. При мен просто така се получи.

Не те ли кара това да се съмняваш в любовта му?
Ние с Томчо много се обичаме, но той просто не си пада по сватбите. Затова измислихме този начин. Дори и да не събера толкова хора, това не означава, че ще спрем да се обичаме.

Колко хора са харесали досега страничката ти?
Почти 500. Не е много, не е и малко. Важното е, че съм доста по-близо до целта си. Ако искате да ми помогнете, просто трябва да кликнете с мишката върху бутона Харесва ми. Не е сложно. Моля хората за нещо елементарно и лесно. Цъкаш на един бутон, а всъщност променяш живота и сбъдваш мечтата на някого. Вярвам, че хората са добри и ще го направят.