„Времето лекува, но аз умирам всеки ден“, така започва новата песен „Нищо не е вечно“ на Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс.

Благодаря ви, че бяхте с мен през "Терапия". Обичам ви“, пише Папи в своя ютуб канал. Албумът е трилогия, съставена от най-трудните за писане песни според изпълнителя.

Песни, с които се лекувам от труден период от живота ми.“, откровен е той. „С всяка песен пускам един свой проблем“, призна Папи.

Припомняме, че майката на Константин разказа за силната връзка между двамата в специално интервю за bTV. Тя сподели за един от най-трудните периоди в живота на певеца, а именно загубата на баща му.

Папи Ханс откровено разкри, че носи много от своя баща Владимир, но това, което не харесва, е, че е наследил неговата депресивна страна на характера.

Аз знам, че аз мога да понеса всичко“, сподели той в разговора.

За мен е голямо щастие, когато успея да превърна една негативна емоция в нещо позитивно и когато виждам, че това заразява и други хора“, призна Папи Ханс в друг разговор за медията.

Албумът „Терапия“ е съставен от текстове, в които последователите на Папи се припознават и дори научават наизуст от първото слушане. Музиката на изпълнителя действа като терапия, както за самия изпълнител, така и за неговата аудитория.

Снимка: Instagram

Не трябва да съжалявам, че приключва. А да се радвам, че се е случило“, така започва клипа на най-новата песен „Нищо не е вечно“.