Константин Трендафилов, известен като Папи Ханс, издаде нова книга - "Приказките на бъдещето". Надяваме се написаното в нея никога да не се случи. Ето защо!

В "Приказките на бъдещето" се разказва какъв ще бъде животът след 10 години, ако хората продължават да живеят по същия начин - използвайки ресурсите на планетата, замърсявайки и без грижа за животните и растенията. За нея той сподели повече в "Тази събота". 

За да предаде и визуално идеята си, на корицата на изданието би трябвало да има мечка, но всъщност тя липса. Там са само нейните очертания. 

"Този проект цели да покаже как биха изглеждали приказките, с които ние сме израснали, ако тези животни не същестуват вече. Защото много хора не си дават сметка, че взимаме живота за даденост. Някои видове мечки, костенурки са изчезващи, а ние не си даваме сметка за това", коментира той в "Тази събота"

Героите в приказките на Папи Ханс всъщност липсват.

Така например в приказката "Лошата дума" ловецът не се среща с мечката и не успява да си обмени с нея нито добра, нито лоша дума.

Най-новият проект на Папи Ханс ще накара много хора да се замислят. 

Следващата му идея е книга с поезия. Надява се тя да излезе веднага след музикалният му албум.

Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи ханс, разпределя талантите си между музика и писане. Споделя още, че актьорството не му се получава, макар че имаше успешна изява във филма на Ники Илиев "Завръщане". 

На кого още е отдадено сърцето му - четете на следващата страница >>>

През лятото Папи Ханс зарадва почитателите си с нова песен, озаглавена „Моряк“.

В клипа на песента популярният изпълнител си партнира с красива млада жена. Това е актрисата и модел Сара Драгулева, с която музикантът има връзка от няколко месеца и на която всъщност е посветена романтичната песен.

Младата жена е актриса и има роля в сериала „Братя“. Освен това красавицата е модел.

"Трябваше да се влюбя 20 пъти, за да разбера какво е любовта! - сподели той преди време в предаването "Папараци".

Днес романтичният творец не може да се оплаче от липса на женско внимание, за което е мечтал като тийнейджър. Папи Ханс сподели, че като малък много се е старал да получава нужното внимание от момичетата, но е бил твърде срамежлив и старанието му се е състояло предимно от зяпане на дадено момиче, докато не й стане неудобно.

Цялото предаване гледайте на btvplus.bg.