През лятото Папи Ханс зарадва почитателите си с нова песен, озаглавена „Моряк“. В клипа на песента популярният изпълнител си партнира с красива млада жена. Това е актрисата и модел Сара Драгулева, с която музикантът има връзка от няколко месеца и на която всъщност е посветена романтичната песен.

Коя е Сара Драгулева?

Младата жена е актриса и има роля в сериала „Братя“. Освен това красавицата е модел.

От септември зрителите на bTV ще могат да се запознаят по-добре със Сара, която става част от екипа на „Преди обед“.

С нея зрителите ще пътешестват, ще следват звездите по техните маршрути, ще спортуват и ще се забавляват.

Сара и Папи Ханс – истинска любов

По всичко изглежда, че Папи е наистина влюбен в модела. Той редовно споделя снимки с нея, към които пише мили обяснения в любов или част от текста на песента „Моряк“, която е своеобразно любовно писмо към нея.

„Винаги съм вярвал, че за да кажеш или изпееш нещо въздействащо, трябва преди всичко, да е нещо вярно“, написа той в Инстаграм. „Защото истината се усеща. И вероятно затова усетихте тази песен.“

„Важното е да го поднесеш с: “Цветенце за най-хубавото момиченце”

В една от публикациите на Папи виждаме две подобни снимки – всеки от влюбените е снимал отражението в огледалото на другия. „Има две страни на всяка история. Коя от двете се получи по-добре?“

Почитателите на музиканта вече са наясно, че връзката между двамата е истинска любов и изглежда се задълбочава с всеки изминал ден. С нетърпение чакаме да видим какви ще са бъдещите им съвместни проекти и в какво ще прераснат отношенията им. Ако текстът на песента наистина е верен, то частта от тялото на Сара, която Папи Ханс желае най-силно… е ръката ѝ.