Актьорската професия среща Даниел Крейг и Рейчъл Вайс по време на снимките на различни продукции, докато през 2010 г. нещата между тях не стават повече от сериозни: „Влюбен съм. Много съм щастлив“, казва тогава Крейг за брака си с Вайс в интервю за GQ, отказвайки да даде повече подробности. През годините двойката продължава ревностно да пази подробности за връзката си в тайна – включително подробности за дъщеря им, която посрещнаха на бял свят през 2018 г. Нека хвърлим поглед назад към хронологията на една голяма любов - връзката на Рейчъл Вайс и Даниел Крейг, представена от In Style.

Снимка: Getty Images

1994: Рейчъл Вайс и Даниел Крейг се срещат за първи път

Пътищата на Рейчъл и Даниел за първи път се пресичат като младежи на по двадесет и няколко години, докато участват в пиесата Les Grandes Horizontales в Националното театрално студио в Лондон. По това време Даниел е женен за бившата си съпруга Фиона Лоудън, докато Рейчъл по-късно се сгодява за филмовия режисьор Дарън Аронофски, от когото има син Хенри.

Снимка: Getty Images

Декември 2010: Рейчъл Вайс и Даниел Крейг започват да се срещат след снимките на Dream House

Вайс и Крейг се срещат отново по време на снимките на трилъра Dream House. След като Вайс отменя годежа си с Аронофски през ноември 2010 г., тя и Крейг започнаха да се срещат и прекарват празниците заедно в британската провинция.

Снимка: Getty Images

Юни 2011: Рейчъл Вайс и Даниел Крейг се женят тайно

Шест месеца по-късно Вайс и Крейг се женят тайно на церемония в изключително тесен кръг в Ню Йорк с присъствието на само четирима гости - дъщерята на Крейг (Ела), синът на Уайз (Хенри) и двама техни приятели.

Снимка: Getty Images

Януари 2012: Рейчъл Вайс и Даниел Крейг правят своя дебют на червения килим

Въпреки че са двойка от две години, Рейчъл и Даниел правят официалния си дебют на червения килим чак през януари 2012 г. на премиерата на филма "Мъжете, които мразеха жените" (The Girl With the Dragon Tattoo) в Мадрид.

Снимка: Getty Images

Декември 2016: Рейчъл Вайс разкрива защо пази подробностите за брака си с Даниел Крейг толкова поверителни

Вайс споделя защо често не желае да говори за Крейг пред медиите: "Той е просто прекалено известен. Това би било предателство. Трябва да защитавате брака си", обяснява Вайс. "Когато си млад, казваш всичко на приятелките си. Едно от големите удоволствия да не си тийнейджър е, че не е нужно да споделяш всичко. Когато си женен, тази врата се затваря. Публиката си отива и вие сте в собствения си живот."

Снимка: Getty Images

Януари 2018: Рейчъл Вайс казва, че "никога не е мислила", че ще се омъжи, преди да срещне Даниел Крейг

Въпреки че е била щастливо омъжена в продължение на седем години, Рейчъл разкрива, че преди Даниел никога не е обмисляла да стане нечия съпруга. „Никога не съм мислила, че ще се омъжа“, казва тя пред Evening Standard през 2018 г. „Това не беше моя амбиция. Беше точно обратното. Тогава просто се случи, за щастие, в един по-зрял момент.“

Снимка: Getty Images

Април 2018: Рейчъл Вайс разкрива, че очаква първото си дете от Даниел Крейг

По време на интервю пред „Ню Йорк Таймс“ Вайс разкри, че тя и Даниел очакват първото си дете заедно. Вайс вече е станала майка на син, докато Крейг има дъщеря с бившата си съпруга Фиона.

„Ще имаме малко човече. Нямаме търпение да посрещнем на бял свят с него или нея. Всичко е такава мистерия“, каза тогава тя, като не криеше вълнението си: „Даниел и аз сме толкова щастливи.“

Снимка: Getty Images

Септември 2018: Рейчъл Вайс и Даниел Крейг стават родители на първото си дете заедно

През септември 2018 г. беше съобщено, че Вайс и Крейг са посрещнали първото си дете заедно - дъщеричка на име Грейс. Няколко месеца след появата на бял свят на момиченцето, Вайс гостува в "Късното шоу със Стивън Колбърт", където разкри, че новороденото изглежда точно като Крейг.

Снимка: Getty Images

Септември 2023: Рейчъл Вайс и Даниел Крейг се появиха на червения килим на наградите "Алби"

Вайс и Крейг изглеждаха ослепително на вторите годишни награди "Алби" на Фондацията на Клуни за правосъдие – шест години след последната им поява заедно на червения килим като двойка. За тяхното триумфално завръщане под светлината на прожекторите Рейчъл носеше семпла, но зашеметяваща рокля в черно и сребристо, докато Даниел изглеждаше елегантен в тъмносин костюм и слънчеви очила.

  • Любовно късметче за 28 февруари: За обичта, която подрежда всичко в живота
  • Защо Ергенът Алек Младенов иска да има 6 деца (ВИДЕО)
  • "Да"? По-щастливи и здрави ли са женените от хората, които никога не са сключвали брак
  • Любовно късметче за 27 февруари: За силата, която дава обичта към себе си и другите
  • Любовно късметче за 26 февруари: За най-важния човек, когото трябва да промениш
  • Любовно късметче за 25 февруари: За истинското значение да си красив
  • Ирина Карабаджак от "Ергенът" 2 за секса, енергийния обмен и защо жената обича с ушите
  • Любовно късметче за 24 февруари: За запълването на самотата с друг човек или чужди емоции
  • Кои са двете дами с деца в "Ергенът" 3 (ВИДЕО)
  • Любовно късметче за 23 февруари: За истинския рай в живота