Музикалната суперзвезда и майка на две деца Риана сподели, че е започнала да страда от косопад след раждането на второто си дете, пише "Пийпъл".

В интервю пред Refinery29 на партито за представянето на бранда й Fenty Hair в Лос Анджелис, изпълнителката на хита "Diamonds" разкри как се е научила да се справя с косопада, след като е родила синовете си от своя партньор A$AP Rocky - Rza (2 г.) и Райът (10 месеца). 

„Не очаквах това да се случи на вълни. Мислех, че просто ще се случи отведнъж и ще порасне отново“, каза 36-годишната носителка на "Грами" за косопада, който я сполетява.

Певицата допълва, че в периода след бременността тя започна да губи косата на цели кичури.

Тя обаче се научила как да се справи с косопада, като станала „по-креативна и изобретателна“ с прическите си. А съвсем наскоро е зарязала напълно перуките и е заложила напълно на естествената си коса.

Сега Риана насърчава другите да обичат и да изразяват себе си чрез своята коса с новата линия възстановяващи и укрепващи шампоани, балсами и други продукти на Fenty Beauty. Брандът официално стартира на 13 юни - малко след като Риана буквално "взриви" интернет с обявяването му по-рано този месец.

По време на партито певицата разкри, че създаването на линията й за грижа за косата в продължение на повече от четири години е било „по-стресиращо“, отколкото е очаквала.

„Имайки предвид всички типове коса и като вземам предвид всички марки, в които съм била влюбена през целия си живот, си мислех: Ако не е по-добра от тях, няма как да стане", признава носителката на "Грами".

Но тя споделя, че с течение на времето е работила усърдно, за да създаде продукти, които ще се харесват незабавно на бюти общността.

„Развивайки се като жена и дори като артист, косата е толкова голяма част от това и отражение на всичко, което чувствам“, каза тя.