Лятото е в разгара си и всички мислим за слънце, пясък и море! Ето кои от родните звезди решиха да изкарат лятната си почивка на българското Черноморие.

Саня Борисова
Актрисата качи няколко снимки от плаж „Градина“ и заведенията около него, а и не пропусна да се поразходи до Созопол, където показа своята дизайнерска рокля на марката „Саная“ – проект, който тя стартира през миналата година.

Цветана Пиронкова
Първата ни тенис ракета за пореден път избира Несебър за своята лятна почивка. Очевидно тя си прекарва изключително добре там, защото красеше плажовете на Несебър и през 2019 и 2020 година. Точно след Уимбълдън, в началото месец юли, Цвети сподели снимка и от нос Калиакра заедно със сина си Александър.

Яна Маринова
Актрисата посети Обзор, а след това се прехвърли и на Златни пясъци, като по всичко си личи, че е изкарала повече от чудесно.
„За мен най-големият лукс е природата“, написа тя към една от снимките си. Ние се съгласяваме с нея и продължаваме към следващата българска звезда, избрала българското море за почивка.

Балан
Калоян Димитров, по-известен с прякора си Балан, също избра Златни пясъци за своя отдих. Той отпразнува 29-ия си рожден ден (23 юни) именно на Златни пясъци заедно с приятелката си Надежда, която е бременна с първото им дете. В средата на юли участникът от „Фермата“ през 2017 г. и Надя отново посетиха българското море. Този път те избраха Слънчев бряг, а Балан публикува множество снимки от местния аквапарк, както и от Несебър.

Евгения Джаферович
Гримьорката също бе на Златни пясъци. Тя публикува снимки с децата си и не пропусна да похвали чистотата.
„Прави ми впечатление, че тук е адски чисто. И водата, и плажната ивица“, написа Евгения в Инстаграм.