Напоследък моделът и актрисата Луиза Григорова-Макариев имаше много поводи за купон – от новината, че е бременна, през обябяване на пола на бебето и годишнината от сватбата си. Вчера, 7 юни тя имаше рожден ден и 30-ата й кръгла годишнина беше повод за равносметка в Инстаграм „Най-хубавото от живота тепърва предстои“, написа Луиза, която си дава сметка, че „двайсетте са години на самоопознаване, търсене и намиране, трамплин към живота, време за грешки... за това разбрах, че е много важно как си живял през тези подготвителни години.“

Актрисата и модел не пропусна да отбележи колко смела и силна се чувства в момента и да благодари на своите най-близки хора:

"А сега се чувствам по-пълноценна от всякога! Интересно е, че никой филм или пиеса не са ми давали тази пълнота и завършеност, тази вяра и сигурност в себе си, които изпитвам сега. Чувствам се смела и силна! Благодаря на семейството ми, на мъжа ми и на приятелите ми! За всичко!"

От снимката, която сподели бъдещата майка се вижда, че купонът не е минал без красива персонализирана торта и украса. А един от гостите на празненството е била колежката и приятелка на Григорова – Яна Маринова. Кадърът наистина не е за изпускане – Луиза позира за снимка пред тортата, докато Яна скача на заден план с котка и прави епична физиономия. Какъв по-добър начин да се забавляваш на рожден ден?!

"А ето и... ЧРД, красива и добричка, нежна, Лу!", написа в своя Инстаграм Яна като пожелание към своята приятелка и колежка.