Партньорката на Ари Булон - френският фотограф, който твърдеше, че е син на актьора Ален Делон и който бе намерен в събота мъртъв в парижкото си жилище - бе обвинена в непредумишлено убийство и в неоказване на помощ на човек в опасност, предаде Франс прес.

Жената бе обвинена и за пренасяне, притежаване, продажба и преотстъпване на наркотични вещества.

Именно партньорката на Ари Булон съобщи на Бърза помощ, че е намерила трупа на фотографа в жилището му в Петнадесети парижки район.

Истинското име на Ари Булон, който бе частично парализиран, беше Кристиан Булон. Той беше на 60 години.

Роден през 1962 г., Ари Булон, винаги се е смятал за син на Ален Делон от връзката му с германската певица Нико. Ален Делон винаги е отхвърлят това бащинство. Той е имал кратка връзка с Нико, наричана "Гарбо на пънка", известна и като топ модел, певица и актриса.

Като дете Ари е отгледан от майката на Ален Делон - Едит Булон, чието фамилно име той носи, след като тя го е осиновила заедно с втория си съпруг - Пол Булон. Ари Булон заведе дело за признаване на бащинството от Ален Делон, но френското правосъдие се обяви за некомпетентно по въпроса заради това, че местопребиваването на Ален Делон е в Швейцария. Ари Булон обжалва това решение, пише още БТА.

Когато Ари Булон е тийнейджър, той се присъединява към майка си Нико по време на нейните певчески турнета и потъва заедно с нея в света на дрогата. След смъртта на Нико през 1988 г. Ари Булон на няколко пъти е приеман в психиатрия и за лечение за дезинтоксикация.

Вижте повече за Ален Делон в следващото видео: