Жена, която до момента се е подложила на цели 5 операции за уголемяване на бюста, планира да направи гърдите си дори още по-големи.

Амбър Мей е похарчила 70 хиляди паунда за различни пластични операции по тялото си, като освен уголемяването на бюста, си е правила и бразилско повдигане на дупето, филъри на лицето, операции на носа, както и обстойни стоматологични промени по зъбите.

Амбър, която е модел, твърди, че гърдите й тежат 6 килограма – колкото 2 стандартни тухли, и са толкова големи, че дори не може да ги побере в колата си.

Въпреки това 23-годишната жена, която е обсебена от желанието да придобие външен вид тип „кукла Барби“, няма никакво намерение да спира с операциите.

Младата жена, която живее в графство Лестършър, Англия, твърди, че е финансирала многобройните си корекции с парите, които е спечелила от сайта OnlyFans.

"Повечето от моите фенове и последователи харесват гърдите ми. Но често получавам коментари на страницата си в TikTok, които казват, че съм отишла твърде далеч или че гърдите ми ще изскочат - но аз просто ги игнорирам“, твърди англичанката.

"Откакто уголемих гърдите си, печеля повече пари. Харесва ми видът им, а на истинските ми фенове също им харесва да ги виждат по-големи. Обичам озкуствения външен вид, всичко розово и да подобрявам неща по себе си“, заявява още Амбър.

Въпреки че очаква с нетърпение да увеличи гърдите си за пореден път по-късна тази година, Амбър споделя, че размерите им понякога представляват предизвикателство.

"Гърдите ме ограничават в някои неща, като например да тренирам и да си връзвам връзките на обувките. Трудно намирам дрехи, които да ми стават. Дори се наложи да си купя по-голяма кола, за да мога да се побера в нея."

За следващата си операция младата жена ще похарчи 30 000 паунда и ще пътува до Белгия, за да се оперира. Намирането на достатъчно смел хирург, който да увеличи гърдите ѝ отново, е предизвикателство, но това не може да я спре да се вълнува от предстоящата интервенция:

"Трудно е да се намери хирург, който да ми постави импланти с по-голям размер от сегашния - в света има само няколко такива. Нямам търпение да видя как ще изглеждат!"

Вижте повече за силиконовите импланти във видеото: