Дженифър Лопес и Бен Афлек са една от най-обичаните звездни двойки. Двамата имат чудесен повод да празнуват – 1 година щастлив семеен живот. Родената в Ню Йорк изпълнителка и актриса отбеляза годишнината с невиждани досега снимки от сватбата.54-годишната латина сподели 2 снимки от радостния ден, които казват всичко. На първата Афлек държи булката на ръце и двамата се смеят, а на втората двойката се целува на фона на зрелищна заря в тяхна чест. "Преди една година на този ден...", започва поста си Джей Ло.Певицата и актриса, която е играла булка в общо 9 филма, даде възможност на своите над 390 милиона последователи в социалните мрежи да надникнат в текста на една от предстоящите й песни, която е посветена именно на сегашния й съпруг Бен със заглавие „Dear Ben Pt.II” – („Скъпи Бен, Част 2“):

„Скъпи Бен / Стоя тук сама / Гледам пръстена си / Чувствам се претоварена / Иска ми се да пея / Как се озовахме тук / Без превъртане назад / О, о!/ Това е моят живот“.


„Dear Ben Pt. II“ е една от деветте записани песни, които Дженифър посвещава на родения в Бъркли и израснал в Кеймбридж 51-годишен актьор в предстоящия си девети студиен албум „This Is Me... Now“, който е и първи след „А.К.А“ от 2014 г.Преди 1 година звездната двойка отпразнува сватбата си в красивото имение на Афлек на стойност 8,9 милиона долара, което се намира на частния остров Хамптън, Джорджия. Тогава двамата похарчиха внушителните 400 хиляди долара, за да са сигурни, че сватбеният им ден е приказката, за която са мечтали.

Вижте във видеото как тренира една друга Дженифър, която е бивша съпруга на Бен Афлек - Дженифър Гарнър: