Димитър Господинов-Гуспата, познат от своите участия във "Фермата", отпразнува в събота своя 41-и рожден ден.

„Този уикенд организираме поредното издание на родолюбивото състезание Maximal Bulgaria. Тъй като сме в Жеравна, викторините и беседите бяха посветени на родения тук Йордан Йовков. Снощи празнувахме с цялата група, над 30 души. Много хубаво си изкарваме далеч от цивилизацията и големите градове. Цоньо от седми сезон също е тук“ – сподели Гуспата пред LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив

В Инстаграм Митко направи равносметка по повод рождения си ден.

„Щастлив съм. Имам всичко, което може да се определи като богатство. Жена, която ме обича, и ми го показва всеки ден все по-силно. Деца, които са до мен и ме правят щастлив и горд баща. Приятели, които никога не се отказаха от идеята и любовта ни към Maximal. Хора, които мога да нарека семейство, хора с които се чувствам истински ЖИВ. Благодарен съм на Бог, че животът ми е красив, изпълнен с любов, смях, приключения и най-важното – с хора имащи добри сърца! Добре дошла 41“.

Димитър Господинов получи много поздравления в социалните мрежи.

„Честит рожден ден, жив и здрав бъди, Митаче. Усмихнат и позитивен надграждай постигнатото, преодолявай неволите, радвай се на сполуките. Но не забравяй началото, всичко в този живот ни описва какви сме в самото начало. Светъл празник“ – написа победителят от трети сезон на „ФерматаЯни Андреев.

През декември Гуспата обяви, че приятелката му Славия е бременна. За нея това е първо дете, като двойката очаква момиченцето в началото на пролетта. Повече по темата вижте тук: