Димитър Господинов-Гуспата, познат от своите участия във "Фермата", обяви, че приятелката му Славия е бременна. За нея това е първо дете, като двойката очаква момиченцето в началото на пролетта.

„Често ме питат дали съжалявам, че напуснах "Фермата" 8 в по-ранен етап. В крайна сметка Бог решава кое е хубаво. Бебето се случи няколко седмици след прибирането ми вкъщи, така че всичко е наред. Мажена следи бременността“ – сподели Гуспата пред LadyZone.bg.

„Двете деца от първия ми брак също се радват на новината. Бившата ми съпруга си има приятел, има си своя живот. Казвам това, защото мнозина в България са негативно настроени към подобни раздели“ – уточни Митко Господинов.

Вчера той публикува за първи път в Инстаграм видео от момента, в който предлага брак на Славия. Това се е случило два дни след напускането на "Фермата" 8 на връх Червен в Тетевенския Балкан.

„Бях купил пръстена още преди "Фермата" и той просто чакаше правилния момент. Реших да го дам по време на тази чудесна разходка до върха. През 2023 г. ще има сватба“ – разкри ни Гуспата.