В едно от видеата, които Бритни Спиърс публикува тази седмица, певицата отговори на един въпрос, който почитателите ѝ постоянно си задават – кога отново ще я видим на музикалната сцена. Отговорът обаче едва ли ще се хареса на най-запалените почитатели на Бритни.

„Ще се върна ли на сцената? Дали някога ще се върна на сцената?“, повтори певицата въпроса два пъти, преди да отговори. „Нямам идея. Сега се забавлявам. В преходен момент от живота си съм и съм щастлива. Засега е това.“

Последният албум с нови песни на Бритни Спиърс се появи през 2016 г., а последното ѝ изпълнение на живо беше през 2018 г. От тогава музикалният феномен от 90-те предпочита да се изявява в Инстаграм и ежедневно публикува нови видеа, в които се вижда как танцува.

Това не е първият път, в който певицата използва Инстаграм, за да отговори на въпроси на фенове. Преди два месеца, след като доста хора я питаха как се чувства, Бритни пак качи видео с отговора.

„Да, напълно добре съм“, каза тя тогава. „Изключително щастлива съм. Имам прекрасен дом и красиви деца.“

Емоционалното и психическо състояние на Бритни винаги е било любопитна тема за почитателите ѝ, които си спомнят проблемите ѝ отпреди няколко години. Тогава Бритни попадна в психиатрична клиника и загуби попечителството над децата си, както и контрола над значителното си богатство.