Бритни Спиърс качи една от малкото си общи снимки със синовете ѝ, които са тийнейджъри:

„Откачено е колко бързо лети времето“, написа тя. Момчетата ми са толкова големи сега. Късметлийка съм, защото децата ми са такива джентълмени и са много мили, така че трябва да съм направила нещо както трябва.“

Снимка: Getty Images

Момчетата са деца на Бритни Спиърс от брака ѝ с рапъра Кевин Федерлайн. Те са родени с толкова малка разлика във възрастта, че много почитатели на певицата ги смятат за близнаци.

След раздялата на Бритни и Кевин Федерлайн, родителите поделиха попечителството над децата по равно. През 2008 г., след известния емоционален срив на певицата и информацията за злоупотреба с наркотици, съдът отне част от правата на Бритни и даде 70% от попечителството на бащата на момчетата. Освен това срещите на Бритни с децата ѝ понякога са под надзора на социален работник, който трябва да прецени дали тя се справя като майка.

Снимка: Getty Images

Музикалният феномен от 90-те сподели, че рядко качва подобни снимки, защото децата ѝ не желаят да прави това:

„Не съм публикувала техни снимки от доста време, защото са в такава възраст, че искат да изразяват собствената си идентичност и ги разбирам. Но много се постарах, за да обработя снимката така и познайте какво – те най-после ми позволиха да я публикувам. Сега вече не се чувствам отхвърлена.“

Снимка: Getty Images

Не знаем много за отношенията на Бритни с децата ѝ, но можем да предположим, че по-малкият ѝ син Джейдън я подкрепя в съдебната битка срещу баща ѝ, който контролира богатството ѝ. През март миналата година той публикува, а след това изтри, пост, в който нарича дядо си „наистина голям задник“.