Брад Пит е прекратил отношенията си с Емили Ратайковски след краткия им романс, защото тя не е могла „да си пасне“ с него в интелектуално отношение.

58-годишната звезда от "Убийствен влак" (Bullet Train) не е могъл да се напасне с 31-годишния модел на Victoria Secret "интелектуално" така, както е могъл да се свърже с новата си изгора 30-годишната Инес Де Рамон, съобщи вътрешен източник пред Radar Online.

Снимка: Getty Images

Източникът заяви, че разликата във възрастта е изиграла важна роля за раздялата на Пит с Ратайковски, въпреки че Рамон е на същата възраст като модела, но тя е "на една и съща вълна интелектуално" с актьора, пише още БГНЕС.

"Емили беше твърде зависима от социалните мрежи, за да гарантира нещо друго освен краткосрочен романс", разкрива информаторът.

Снимка: Getty Images

"Трябва да има определено ниво на дискретност, за да се чувства Брад комфортно, а той не се чувстваше комфортно в този случай", допълва той.

Що се отнася до романса на Пит с Рамон, източникът каза: "Тя е много наясно с всички емоции, през които актьорите трябва да преминат за дадена роля, което кара Брад да се чувства комфортно около нея, защото няма нужда да се обяснява. Тя е умна, забавна, жизнена и добър събеседник".

"В нея няма абсолютно нищо претенциозно. Тя е земна и също така има класа", допълни източникът.

Вижте повече за Брад Пит в следващото видео: