Популярният актьор Брад Пит изненада почитателите си във Финландия, след като избра северната държава, за да разкрие пред света, че е талантлив скулптор. Актьорът направи първата си изложба в град Тампере.

Освен него друга голяма звезда, само че на музикалната сцена, също показа свои скулптури. Големият австралийски музикант и текстописец Ник Кейв показа свои керамични произведения.

За Ник и мен това е нов свят, в който влизаме за пръв път“, каза Брад Пит за финландската телевизия. „За мен това е въпрос на себеопознаване. Къде сгреших в отношенията си, къде постъпих неправилно и къде съм бил съучастник. Целта ми беше да съм откровен за това кого може да съм наранил и за моментите, в които съм грешал.“

КОГО МОЖЕ ДА Е НАРАНИЛ БРАД ПИТ?

Въпреки че не го казва директно, Брад Пит може би има предвид бившата си съпруга Анджелина Джоли. Актьорът за пръв път започва да прави скулптури през 2017 г., след като се разделя с актрисата.

Снимка: Getty Images

Известно е, че тогава Пит прекарва по 15 часа дневно в ателието си. Той никога не е посещавал художествена академия и съвсем сам се е научил как да работи с различните материали, така че да създава произведения на изкуството.

Наскоро научихме подробности за скандала, който е сложил край на връзката му с Анджелина.

Изглежда двамата са пътували в самолет, заедно с децата си, когато избухва скандал, който прераства във физически сблъсък. В крайна сметка всичко свършва с леки наранявания, по-сериозни поражения по самолета и брак на парчета.

Снимка: Getty Images

Разводът между Брад и Анджелина все още не е приключил напълно. Макар че двамата вече не са семейство пред закона и могат да сключват брак с други хора, все още не са се разбрали за поделянето на имуществото си и попечителството над децата.

Още за Брад Пит и Анджелина Джоли: